Veterankraft Örebro - Vi gör din vardag mycket enklare!

Välkommen till oss på Veterankraft i Örebro!

 

Vi har begränsade öppettider fram till den 11 januari. Vi har öppet vardagar kl. 09.00-12.00. Övrig tid går det bra att maila till [email protected] eller lämna ett meddelande, så behandlar vi ditt ärende följande arbetsdag kl. 09.00-12.00.

Från vårt kontor i Örebro servar vi även Kumla, Hallsberg, Lekeberg, Nora. I mån av tillgängliga veteraner kan vi även serva övriga kommuner i länet.

Privatpersoner kan hyra in våra duktiga veteraner för hjälp med det mesta i trädgården och hemmet. Det kan röra sig om beskärning av fruktträd och buskar, klippa häckar, gräsklippning, lövkrattning, städning,  hemstädning, veckostädning, seniorservice, barnpassning,  läxhjälp och snöskottning/snöröjning. Vi har även hantverkare och kan hjälpa till med målning och tapetsering, snickare som kan lägga trädäck, bygga verandor, byta brädor i fasaden och diverse andra snickeriarbeten. De flesta uppdrag berättigar till RUT- respektive ROT-bidrag, vilket vi hanterar åt dig. Till sidan för privatkunder

Till företag erbjuder vi bemanningslösningar där vi oftast kan erbjuda samma veteran från gång till gång, vilket ger minimal startsträcka. Betalning sker per timme utan krav på kontraktstid. Det våra kunder uppskattar mest är dels att samma person återkommer dels våra veteraners långa erfarenhet, arbetsglädje och stabilitet. Till sidan för företagskunder

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

 

Gör en Intresseanmälan

Privatkund

Här hittar du allt du behöver för ditt privata behov av en veteran.

Läs mer om privatkund

Företagskund

Här hittar du allt du behöver för ditt företags behov av en veteran.

Läs mer om företagskund

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.

Att jobba hos oss

  • Du är ålders- eller avtalspensionär
  • Du bestämmer hur mycket och när du vill arbeta
  • Du får timlön från första uppdraget
  • Du är avtalsförsäkrad under uppdragen

Bli en veteran hos oss

Nyheter

Lediga jobb

Vi har många veteraner på uppdrag. Se många av våra lediga jobb här.

Läs mer om lediga jobb

Bostadsrätts- förening

Allt våra veteraner kan göra för er bostadsrättsförening.

Läs mer om bostadsrättsförening

Bli franchisetagare

Känner du många i din stad som skulle kunna passa som veteran.

Läs mer om att bli franchisetagare