foretag-hero

Vårt franchisekoncept

Bli franchisetagare och bli en del av vårt nätverk med kollegor över hela landet. Vi stöttar dig hela vägen! 

Är du också intresserad av franchise?

"Sedan starten 2009 har vi utvecklat och förfinat vårt franchisekoncept med målsättningen att du, som funderar över att bli franchisetagare, ska känna trygghet och ge dig en bra plattform för att nå framgång", säger Stephan Sahl, Rekrytering- och etableringsansvarig

Kontaktperson
Stephan-Sahl-400×430-1

Stephan Sahl

Kontakta mig om du har frågor kring vårt franchisekoncept!

Veterankrafts franchisekoncept är välbeprövat

Bolaget har funnits sedan år 2009 och är en av de ledande inom bemanningsbranschen för pensionärer. Det skapar trygghet för dig som går i tankarna på att bli franchisetagare hos oss och för våra veteraner som utför jobben. Vi har både ett bevisat och väl beprövat franchisekoncept med en stark affärsidé och ett väletablerat varumärke inom branschen. Detta borgar för att det finns en mycket bra finansiell utveckling och lönsamhet om man driver verksamheten rätt.

Vad kostar det att starta franchise och vad för övriga kostnader tillkommer?

 • Du behöver inte något stort startkapital då inträdesavgiften för att starta franchise är relativt låg. Den  kommer dessutom till stor del att återinvesteras i din lokala marknadsföring under första året. Detta gör oss också sporrade att hjälpa dig till framgång. Om det går bra för dig, går det bra för oss alla.
 • Du betalar för din egen kontorslokal där du kan ta emot både dina veteraner och kunder samt din lokala marknadsföring och tillhörande aktiviteter.
 • Kostnader för eventuell personal tillkommer.
 • Lite längre ner på denna sida kan du läsa om vad som ingår i inträdesavgiften och hur lätt det är att komma igång.

Visste du att?

Var tredje 68-åring arbetar

Var tredje 68-åring, var femte 73-åring samt var tionde 79-åring har fortfarande inkomst av arbete. Ökad livslängd och lusten att arbeta är deras förklaring till siffrorna.
Källa: Alecta & Pensionsmyndigheten

Sverige, ett skatteparadis för 65-plussare

Skattemässigt har det skett en stor förändring vid årsskiftet 2020/2021. Från det år du fyller 66 år och upp till en inkomst av 437 000 så betalar du mindre i skatt på lönen.

Jobbonär, det nya uttrycket

Jobbonär = pensionär som väljer att både ta ut pension och att fortsätta jobba. Kanske inte på heltid utan på deltid efter vad som passar. Argument såsom socialt utbyte, gemenskap är viktiga och att det ger en hel del extra i plånboken, framför allt när man sedan blir heltidspensionär.

Vad får man som franchisetagare?

Vårt framgångsrika franchisekoncept erbjuder en hel del frihet. Som franchisetagare kan du njuta av friheten som egenföretagare, men med ett helt supportteam i ryggen och ett färdigt beprövat franchisekoncept. 

 • Del av ett framgångsrikt koncept och varumärke

Med ett bevisat och väl beprövat franchisekoncept med en stark affärsidé och ett väletablerat varumärke är det lätt att komma igång med din verksamhet. 

 • Diplomerad franchiseutbildning

Under introduktionen genomgår du en diplomerade utbildning som är lång och skapar tydlighet för dig som franchisetagare. I vår utbildningen ingår allt som gör att du ska kunna lyckas med din verksamhet och kunskap om vårt framgångsrika franchisekoncept. Du utbildas inom följande områden: 

 • System & processer
 • Franchisekoncept & varumärke
 • Marknadsföring
 • Administration & support

Vill du få mer information om vad varje område handlar om, klicka här!

 • Personlig coach

Du erhåller även en personlig coach som själv drivit framgångsrikt franchisekontor. Coachen kan du ringa för att få rådgivning eller få personligt stöd i olika frågor. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal!

 • Löpande utbildningar, konferenser mm

Under året har vi löpande utbildningar (inom aktuella ämnen/nya tjänster mm), regionsmöten och konferenser tillsammans med de övriga kollegorna på Veterankraft. Syftet är att hålla er ajour med vad som händer på marknaden, kommande nya tjänster och erbjudanden men också för att lära känna varandra och bibehålla den fina gemenskap vi har.

 • Central hantering av skattereduktioner, löner och fakturering

Vi vill att det ska gå bra för dig och hjälper dig med det som brukar vara tråkigt, såsom löner, fakturering och skattereduktioner (Rot och Rut) så att du kan göra det du är bäst på - att ta hand om kunder och veteraner. 

 • Fullt supportteam och central kundtjänst

Vi erbjuder ett fullt supportteam inom samtliga områden som kommer bistå och guida dig. Därutöver har vi även en central kundtjänst för att bistå när det är extra hårt tryck ute på lokalkontoren.

 • Del av ett stort nätverk över hela landet

Du blir en del av ett stort nätverk med massor av kompetenta och erfarna franchisetagare och kollegor över hela landet. 

Vill du starta upp franchise på just din hemort?

Är du intresserad av att bli en del av Veterankraft och starta ett franchise på just din hemort? Just nu söker vi erfarna, engagerade personer med ett stort personligt och lokalt nätverk till flera orter. 

Vill du också jobba som franchise? Gör en intresseanmälan

Vill du ansöka om att bli franchise eller nyfiken att veta mer? Fyll i vår intresseanmälan till höger så tar vi kontakt med dig.

 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Berätta lite om dig själv
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h
1test
2test1

Fyll i dina uppgifter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*
cropped-favicon-1.png

Har du frågor? Besök vår Frågor & Svar

Här hittar du de mest frekventa frågorna som vi har besvarat. De är uppdelade i olika kategorier för att göra det enklare för dig.