stadning.jpg

Städning i Växjö

Vi är ett prisbelönt företag med erfarna veteraner som sedan starten 2010 har hjälpt tiotusentals kunder med både enklare och mer avancerade uppdrag. Nästan inget uppdrag är för litet eller stort för våra veteraner.

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Gör en intresseanmälan

Trevlig hemstädning i Växjö

Det finns de som aldrig kan få nog av att hålla rent och snyggt med daglig städning. Andra avskyr städning som pesten och blundar för tillståndet i bostaden in i det längsta. Vi känner sympati för dig som saknar passion för städning. Du kommer att slippa jaga dammråttor och du behöver inte hantera dammvippa eller dammsugare. Ändå kommer dina glasbord att skina och ditt badrum att bli kliniskt rent. Hur skall detta gå till, frågar du?

Vi på Veterankraft i Växjö har samlat ihop ett gäng av veteraner som älskar att städa. De har städat åt andra i nästan hela sitt liv. De vill fortsätta med sitt yrke och kommer gärna och städar hos dig med jämna intervall.

 • Noggranna och pålitliga
 • Erfarna och sakkunniga
 • Fokuserade på uppdraget
 • Tillgängliga i ditt närområde

Fick hjälp på samma dag av Veterankraft som gjorde ett toppenjobb. Rekommenderar starkt!

Jan Holm, Kund

stadning2.jpg

Städning för dig som är äldre

För många har städning i det egna hemmet varit en självklarhet. Med stigande ålder kan det bli svårt att hantera dammsugare och flytta på bord och stolar för att komma åt smulor och damm. Att damma porslinsfigurer längst upp på en hylla blir näst intill omöjligt.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Veterankraft. Vi ser till att du får städhjälp enligt en plan som vi gör upp med dig. Vi försöker se till att du får samma veteran som städar åt dig från gång till gång. Då lär ni känna varandra och veteranen kan avsluta sitt jobb med en fika om du vill prata en stund. Du vet kanske att städhjälp ger rätt till RUT-avdrag. Om du vill ha vår hjälp, skickar vi in ansökan till Skatteverket.

rent-hem

Städning Växjö — En fräsch start varje dag

Letar du efter professionell städhjälp i Växjö? Veterankraft är här för att hjälpa dig! Våra erfarna veteraner är redo att skapa en ren och fräsch atmosfär i ditt hem, vilket ger dig mer tid att njuta av de saker du älskar. Varför välja oss som din städhjälp i Växjö?

 • Vi har passion för renhet: Våra veteraner älskar att städa och se resultatet av deras hårda arbete. Med en unik blandning av skicklighet och passion för renhet, strävar de efter att överträffa dina förväntningar varje gång.
 • Erfarenhet som räknas: Med årtionden av erfarenhet bakom oss, har vi expertkunskapen för att hantera alla slags städuppdrag, oavsett om det gäller regelbunden hemstädning eller större städprojekt.
 • Pålitlig service: Vi är alltid där när du behöver oss, redo att göra ditt hem skinande rent. Vår tillförlitlighet är en av anledningarna till att så många människor i Växjö väljer oss som deras städhjälp.
 • Personlig touch: Vi erbjuder inte bara städning, vi erbjuder en personlig service. Vi tar oss tid att lära känna dig och ditt hem, för att kunna erbjuda en städservice som är skräddarsydd efter dina specifika behov.
 • Gemenskap: När du väljer Veterankraft får du inte bara en professionell städservice, du blir även del av vår gemenskap. Vi bryr oss om våra kunder och vill att du ska känna dig som en del av vår familj.

Städning behöver inte vara en börda. Med rätt städhjälp kan det bli en enkel och till och med rolig uppgift. Och när du väljer Veterankraft för din hemstädning i Växjö, får du mer än bara en städservice - du får en partner som bryr sig om ditt hem lika mycket som du gör.

Så varför vänta? Låt oss förvandla ditt hem till en plats där du kan slappna av och verkligen njuta av ditt liv. Skicka in din intresseanmälan idag och upplev skillnaden med Veterankrafts städhjälp i Växjö!

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du till oss. Välkommen att höra av dig!

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Kontakta oss
jobb-singel

Växjö

Staglabergsgatan 10, 35234, Växjö

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra privatkunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad är omsorgsRUT hos Veterankraft?

Omsorgstjänster är skapat för den som behöver extra stöd med enklare vardagssysslor och innefattas också av RUT-avdraget. Vi på Veterankraft kallar det för omsorgsRUT.

Vill du personligen komma i kontakt med oss för att få veta mer, kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor här så hjälper vi dig.

Vad ska jag som sk ”god man” tänka på när jag beställer åt kund?
Om en "god man" beställer tjänster hos oss på Veterankraft är det viktigt att brukaren står som kund. Ska en faktura eller annan viktig information skickas till den "gode mannen" är det viktigt att brukarens namn står som fakturamottagare och den "gode mannen" som C/O-adress.
Måste man vara pensionär för att anlita Veterankraft?
Nej, våra kunder är en blandning av både familjer och singelhushåll som alla är i olika åldrar och storlekar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är erfarna seniorer, dvs ålders- eller avtalspensionär. Alla är välkomna att anlita Veterankraft!

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Roger Andersson

Kontaktperson

Roger Andersson

Vi erbjuder fler privattjänster

Här nedan ser du ytterligare tjänster som kan vara intressanta för dig som privatperson, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av företagstjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Kontakta oss

tjanst-hero.jpg

Därför ska du anlita Veterankraft!

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.