snickare.jpg

Snickare & hantverkare i Växjö

Vi är ett prisbelönt företag med erfarna snickare i Växjö som sedan starten 2010 har hjälpt tusentals kunder med både enklare och mer avancerade hantverksuppdrag. Nästan inget uppdrag är för litet eller stort för våra veteraner.

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Med ROT-avdraget betalar du bara 70% av timkostnaden

Gör en intresseanmälan

Hjälp av snickare i Växjö

Du har länge drömt om att bygga en veranda. Din familj och du vill gärna njuta av sköna sommarkvällar. Du behöver givetvis ha tak eftersom vädret i Växjö kan vara ombytligt. En plötslig regnskur skall inte få förstöra kvällen. Du har ritat upp verandan i stora drag, men är osäker på om du klarar hela bygget själv. Det är många plankor som skall läggas och mycket som skall reglas upp korrekt.

Du kan få hjälp av Veterankraft i Växjö. I vår grupp av seniorer har vi flera snickare som gått i pension. De tänker inte sluta jobba, utan vill gärna på deltid fortsätta i sitt yrke. Inget bygge är dem främmande och många verandor har de snickrat.

 • Noggranna och pålitliga
 • Erfarna och sakkunniga
 • Fokuserade på uppdraget
 • Tillgängliga i ditt närområde

Vi tyckte hela processen från första kontakten, till genomgång och förberedelser, till genomförande, var väldigt smidigt. Vi hade en god dialog med både samordnaren och de som utförde själva arbetet. Resultatet blev bra och vi fick en 15 kvm altan med spalje-staket till ett fullt rimligt pris. Trevliga herrar som byggde dessutom.

Olof, Kund

snickare2.jpg

Kunnande och praktiskt arbete

Våra veteraner jobbar naturligtvis praktiskt med hammare, borrmaskin, såg och spik. En stor fördel för dig som är en entusiastisk amatör är att en senior har varit med förut. Om du anlitar en sådan undviker du många fatala misstag. Du kan arbeta tillsammans med en av våra veteraner. Om inte annat, kan du fungera som hantlangare. Du har kanske inte alla nödvändiga verktyg för ditt snickerijobb. Våra veteraner tar med sig sådana. Det kan vara allt från batteridrivna skruvdragare till en linjelaser för uppriktning.

Hör av dig till oss på Veterankraft. Vi ber en erfaren snickare kontakta dig. Ni skissar på vad som skall göras och vi lämnar en fast offert. Tänk på att den här typen av jobb ger rätt till RUT-avdrag. Vi fixar pappersexcerisen med Skatteverket.

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du till oss. Välkommen att höra av dig!

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Kontakta oss
jobb-singel

Växjö

Staglabergsgatan 10, 35234, Växjö

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra privatkunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad är omsorgsRUT hos Veterankraft?

Omsorgstjänster är skapat för den som behöver extra stöd med enklare vardagssysslor och innefattas också av RUT-avdraget. Vi på Veterankraft kallar det för omsorgsRUT.

Vill du personligen komma i kontakt med oss för att få veta mer, kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor här så hjälper vi dig.

Vad ska jag som sk ”god man” tänka på när jag beställer åt kund?
Om en "god man" beställer tjänster hos oss på Veterankraft är det viktigt att brukaren står som kund. Ska en faktura eller annan viktig information skickas till den "gode mannen" är det viktigt att brukarens namn står som fakturamottagare och den "gode mannen" som C/O-adress.
Måste man vara pensionär för att anlita Veterankraft?
Nej, våra kunder är en blandning av både familjer och singelhushåll som alla är i olika åldrar och storlekar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är erfarna seniorer, dvs ålders- eller avtalspensionär. Alla är välkomna att anlita Veterankraft!

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Roger Andersson

Kontaktperson

Roger Andersson

Vi erbjuder fler privattjänster

Här nedan ser du ytterligare tjänster som kan vara intressanta för dig som privatperson, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av företagstjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Kontakta oss

tjanst-hero.jpg

Därför ska du anlita Veterankraft!

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.