Veterankraft Gruppbild

Om Veterankraft

Vi är företaget som varje dag gör skillnad!

“Vi ska bli bäst på att sätta veteraner i arbete”

Vår vision

Om oss

Veterankraft grundades 2009 av Peter Ahlberg och Tomas Eriksson med visionen om att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. 

Idag är Veterankraft en av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Vi finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Med fokus på trygghet, kvalitet och personlighet förenklar vi vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.

Veterankraft har som ett av ytterst få företag i Sverige förärats pris av Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag inte mindre än fem år i rad (2014-2018) och därutöver Mästargasell två år i rad (2019 och 2020). Därutöver har vi i år, 2021 och för tredje året i rad erhållit Högsta Kreditvärdighet, AAA-rating enligt Bisnode kreditvärderingsystem.

Vi är stolta över vår historia

Vi har flera stora händelser som vi är stolta över sedan vi startade år 2009. Följ tidslinjen ner så får du en inblick några milstolpar.

2009

Veterankraft grundas

Grundarna Peter & Tomas förstår att snart är en fjärdedel av alla svenskar över 65 år och pensionärerna piggare än någonsin. Veterankraft AB grundas och Ugglan Hedvig föds.

2010

Veterankraft lanseras

Hemsidan lanseras och redan första dagen rekryteras veteranen Birgitta Andersson och första veckan genomför Veterankraft sitt historiskt första uppdrag hos Advice. Ett par månader senare öppnar Veterankraft det första lokalkontoret som blir i Lidingö.

2011

Veterankraft öppnar tionde lokalkontoret

Veterankraft etablerar sitt tionde lokalkontor och finns numera representerade från Luleå i Norr till Trelleborg i Söder.

2012

Veterankrafts 20e kontor

Veterankraft etablerar det tjugonde lokalkontoret och finns numera representerade från Luleå i Norr till Trelleborg i Söder.

2014

Veterankraft får sin första Gasellutmärkelse

Veterankraft får pris av Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. Samma år öppnas det 30e lokalkontoret.

2017

100 miljoner kr i omsättning

Veterankraft når milstolpen 100 miljoner kr i omsättning

2018

Årets Företagare

Veterankraft får pris som Årets Företagare

2018

100 000 uppdrag och Femte Gasellutmärkelsen

Veterankraft passerar 100 000 uppdrag och blir belönade med med femte gasellutmärkelsen på raken, en bedrift som ytterst få bolag i Sverige lyckats med.

2019

Mästargasell

Veterankraft får utmärkelsen Mästargasell

2020

Veterankraft firar 10 år 

Veterankraft firar 10 år och firar det bland annat med ytterligare en Mästargasell.

2021

200 000 uppdrag

Veterankraft passerar 200 000 kunduppdrag och får högsta kreditvärdighet, AAA, för tredje året i rad

franchise-2.jpg

Vår affärsidé & mission

Vår affärsidé är göra vardagen lite enklare för privatpersoner, företag och offentlig sektor genom att erbjuda effektiva och flexibla bemanningslösningar som utförs av seniora veteraner med lång erfarenhet och yrkesstolthet.

Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra veteraner komma ut i jobb hos tusentals kunder och vad de kan bidra till. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag.

 

Vi är jättestolta över våra fina priser och utmärkelser!

Vi tackar våra duktiga medarbetare och våra kära kunder som har gjort detta möjligt. För tredje året i rad erhåller vi den högsta kreditvärdigheten, AAA-rating. Därutöver har vi fem DI Gaseller och en DI Mästargasell. 

Visste du att var tredje 68-åring arbetar?

Var tredje 68-åring, var femte 73-åring samt var tionde 79-åring har fortfarande inkomst av arbete. Ökad livslängd och lusten att arbeta är deras förklaring till siffrorna.
Källa: Alecta & Pensionsmyndigheten

Delar du våra värdeord?

Det som genomsyrar vår verksamhet och som gör att vi går till jobbet varje dag är våra värdeord:

P
rofessionalism, Engagemang, Glädje,
Gemenskap = PEGG

Bli veteran
universal-kampanjmodul-4.jpg

Vill du också bli en del av veterankraft?

Att vara pensionär idag är inte detsamma som det var förr. Dagens seniorer är piggare, friskare, mer välutbildade och mer aktiva jämfört med tidigare generationer. Studier visar att en stor del av dagens seniorer fortsätter att arbeta samtidigt som de tar ut pension. Förutom att det blir mer pengar i plånboken kommer man in i ett socialt sammanhang, träffar nya trevliga kollegor och mår bättre.

Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. För att bli veteran och söka ditt första jobb behöver du göra en inresseanmälan. Denna går direkt till ditt närmsta lokalkontor.

Bli veteran

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer så det knakar och just nu söker vi nya franchisetagare i följande orter!

Se vad andra säger om oss

Inga inlägg hittades
Ett urval av våra kunder
riksbyggen-logo
skistar
bilia-logo
trafikia_logo_red_cmyk
Doro_logo-700×234
HSB-Logga

Utforska våra tjänster