Veterankraft Västerort - Vi gör din vardagen enklare!

Kontakta oss på Veterankraft Västerort

Genom våra veteraner hjälper vi hundratals privatpersoner och företag med alla typer av tjänster. Genom ca 14 000 kompetenta veteraner klarar vi av att lösa nästan alla förfrågningar vi får från våra kunder.

Vi är ganska säkra på att vi är det största företaget i området. Vi har kompetenta och duktiga veteraner som gärna ställer upp både för privatpersoner och företag.

Från vårt kontor i Sundbyberg – Stockholm servar vi hela västerort exempelvis Bromma, Mälaröarna, Ekerö, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Spånga, Sundbyberg, Upplands-Bro m.fl.

För dig som privatperson hjälper vi till med det mesta i trädgården och i hemmet. Det kan röra sig om trädgårdsarbete; beskärning av träd och buskar, gräsklippning, lövkrattning. Enklare och mer avancerade hantverkstjänster; snickeri, målning och tapetsering, elarbete mm. Hushållsnära tjänster – exempelvis städning, fönsterputs, garderobsrensning etc. Även snöskottning och barnpassning är tjänster vi gärna erbjuder. Till sidan för privatkunder

Till företag erbjuder vi ett av marknadens mest flexibla bemanningslösningar där du som kund själv väljer omfattningen på uppdraget. Arbetet sker på löpande räkning per timme utan krav på kontraktstid. Våra kunder uppskattar att det är samma veteraner som kommer varje gång och att deras erfarenhet och höga kompetens gör att startsträckan är minimal. Till sidan för företagskunder

Kontakta oss gärna på telefon, email eller skicka in en intresseanmälan. Vi ser fram emot att hitta en lösning för just dina behov.

 

Gör en Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.

Privatkund

Här hittar du allt du behöver för ditt privata behov av en veteran.

Läs mer om privatkund

Företagskund

Här hittar du allt du behöver för ditt företags behov av en veteran.

Läs mer om företagskund

Att jobba hos oss

  • Du är ålders- eller avtalspensionär
  • Du bestämmer hur mycket och när du vill arbeta
  • Du får timlön från första uppdraget
  • Du är avtalsförsäkrad under uppdragen

Bli en veteran hos oss

Nyheter

Lediga jobb

Vi har många veteraner på uppdrag. Se många av våra lediga jobb här.

Läs mer om lediga jobb

Bostadsrätts- förening

Allt våra veteraner kan göra för er bostadsrättsförening.

Läs mer om bostadsrättsförening

Bli franchisetagare

Känner du många i din stad som skulle kunna passa som veteran.

Läs mer om att bli franchisetagare