Trädbeskärning - Veterankraft

Trygg och prisvärd trädbeskärning genom Veterankraft

Fruktträd så som äppelträd, päronträd, plommonträd och körsbärsträd behöver beskäras regelbundet för att trädet ska åldras vackert och ännu viktare för att ge mer frukt av god kvalitet. Det bidrar också till att göra det lättare att plocka frukten.

Övriga träd beskärs främst av estetiska skäl och för att gynna en stark och tät trädkrona, men även av säkerhetsskäl för att undvika fara av olika skäl.

Fruktträden beskärs vanligtvis på vårvintern, främst för att det är lättare och därmed mer tidsbesparande att beskära träden när de inte har löv. Dock brukar den mest gynnsamma tiden för beskärning av samtliga trädsorter vara under sensommaren, som normalt brukar innenbära den s.k. JAS-perioden (juli, augusti och september) eftersom träden då har bäst motstånd mot svampsjukdomar. Beroende på var i landet kan även oktober vid milda höstar vara en bra period.

Trädbeskärning ska framför allt undvikas under vegetationsperioden som beroende på var i Sverige brukar innebära april längst i söder och maj/juni längre upp i norr. Även under vintern bör man undvika att beskära träd.

Veterankrafts certifierade trädbeskärare hjälper gärna till med att beskära dina träd och fruktträd så att du som kund ska känna trygghet. De allra allra flesta av våra uppdrag kommer också genom rekommendationer från andra.

Du vet väl att det numera även är 50% skatteavdrag på trädbeskärning!

Det snabbaste sättet att kontakta oss för beställning, information eller frågor är att skicka in en intresseanmälan. Vi försöker kontakta dig så fort som möjligt.

Gör en Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.

Veterankraft är fantastiska på att utveckla oss hela tiden.

Bengt“De är en trygg arbetsgivare för mig som veteran och det är fantastiskt roligt och varierande.”