Semestervikarie med erfarenhet löser er bemanning och korttidsvikariat
Alla våra lokalkontor är öppna. Med extra stort ansvar och omtanke fortsätter Veterankraft att underlätta din vardag och hjälpa ditt företag. Läs mer här

Semestervikarie på heltid, deltid eller per timme

Även under semesterperioden behöver företag och organisationer bemanna nyckeltjänsterna för att allt ska rulla på som vanligt. Det kan vara ekonomer, sjuksköterskor eller fritidspersonal som behövs, på deltid eller kanske bara några timmar då och då.

Välja mellan en student eller en pensionär som sommarjobbar?

Du kanske inte ens har tänkt tanken, men det kan vara värt att fundera på. Ska du välja en studerande som fyller upp en tom plats hos er i sommar? Eller ska du anlita en pensionär? Vi vill såklart slå ett slag för pensionären, som har lång erfarenhet av din bransch. De har varit på en hel del arbetsplatser under sitt yrkesliv och kommer snabbt in i såväl arbetsuppgifter som organisation.

Hyr en senior konsult på timbasis för semestervikariat

Hör man av sig till traditionella bemanningsföretag, har de ofta svårt att presentera kandidater som kan ta de där kortare uppdragen, eller uppdragen som bara är några timmar. Då vi på Veterankraft arbetar med erfaren, senior personal har vi en hel uppsjö med personal som gärna tar uppdrag per timme, då de har pension som primär inkomstkälla.

De flesta kunder brukar bli förvånade över hur snabba vi är att presentera erfarna kandidater. Att vi antagligen erbjuder marknadens mest flexibla bemanningslösning uppskattar våra kunder mest av allt.

Erfaren personal

Vill du hyra en senior konsult på deltid under en längre sommarperiod eller heltid under några dagar, så betalar du bara för de timmar du behöver hjälp.  Vi har ingen sökavgift/startavgift för att tillsätta tjänsten. Vi kan bemanna med erfaren personal, med kort varsel. Du är varmt välkommen att höra av dig, även om du är ute i sista stund!

Vi har över 30 lokalkontor över hela landet och skapar en närhet till både kund och veteran, vilket säkerställer service och kvalitet.

Timvikarier inom ekonomi, skola, transport, fastighetsteknik – vi har en stor bredd

Ni kan få hjälp med timvikarier inom en mängd olika branscher, då vi har en databas med tusentals erfarna veteraner.

Semestervikarie – chaufförer, fastighetsskötare, lärare, ekonomer, administratörer – läs mer om våra bemanningslösningar inom flera olika branscher

Vi ser fram emot att få hjälpa ditt företag med bemanning av en erfaren och pålitlig konsult!

Gör en intresseanmälan

Att jobba på Veterankraft.

Bengt“Visst känns det fint att kunna få möjlighet att hjälpa företag med både stora och små ekonomitjänster. Det bästa med att jobba på Veterankraft är alla nya trevliga bekantskaper”

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.

Våra tjänster

ByggLärareChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Ekonomi & Redovisning

Läs mer här
VaktmästareVärd/Värdinna

Bygg & Fastighet

Läs mer här
VaktmästareVärd/Värdinna

Installation & Underhåll

Läs mer här

Kontor & administration

Läs mer här
Myndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Socialt arbete & omsorg

Läs mer här
ChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Utbildning & Pedagogik

Läs mer här
LärareChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Transport & Åkeri

Läs mer här

Övrigt

Läs mer här