Redovisningsekonom, controller, revisor, ekonomiassistent med erfarenhet!

Ta hjälp av en erfaren, senior ekonom!

Om du är i behov av att tillfälligt eller på längre sikt hyra en redovisningsekonom, ekonomiassistent, löneadministratör, controller, revisor, ekonomichef eller andra ekonomirelaterade tjänster, så är Veterankraft rätt företag för dig.

De flesta kunder brukar bli förvånade över hur snabba vi är att presentera erfarna kandidater. Att vi antagligen erbjuder marknadens mest flexibla bemanningslösning uppskattar våra kunder mest av allt.

Hjälp med årsredovisning eller bokföring?

Behöver ni hjälp med ett kortare ekonomiuppdrag i samband med arbetstoppar såsom vid kvartalsrapporter eller årsredovisningar? Eller vill ni bemanna med en noggrann bokföringsekonom under en långtidssjukskrivning? Kanske behöver ni hyra in en redovisningskonsult under en längre tid i samband med föräldraledighet? Har ni behov av att bemanna med en controller till?  Eller vill ni hyra en erfaren ekonomikonsult som hjälper er med löneadministration eller lönehandläggning under vissa datum i månaden? Vi har lösningen på de flesta bemanningsutmaningar.

Hyr en senior ekonom på timbasis

Vill du hyra en senior ekonom på deltid under en längre period eller heltid under några dagar, så betalar du bara för de timmar du behöver hjälp.  Vi har ingen sökavgift/startavgift för att tillsätta tjänsten. Vi kan bemanna med en erfaren ekonom, med kort varsel. Du är varmt välkommen att höra av dig, även om du är ute i sista stund!

Med våra 30-talet lokalkontor över hela landet har vi närhet till både kund och veteran, vilket säkerställer service och kvalitet i genomförandet.

Vi ser fram emot att få hjälpa ditt företag med bemanning av en erfaren och pålitlig ekonom!

Gör en intresseanmälan

Att jobba på Veterankraft.

Bengt“Visst känns det fint att kunna få möjlighet att hjälpa företag med både stora och små ekonomitjänster. Det bästa med att jobba på Veterankraft är alla nya trevliga bekantskaper”

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.

Våra tjänster

Här är ett axplock av våra tjänster till privatpersoner.

ByggLärareChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Ekonomi & Redovisning

Läs mer här
VaktmästareVärd/Värdinna

Bygg & Fastighet

Läs mer här
VaktmästareVärd/Värdinna

Installation & Underhåll

Läs mer här
ChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Utbildning & Pedagogik

Läs mer här
Myndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Socialt arbete & omsorg

Läs mer här
LärareChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Transport & Åkeri

Läs mer här

Kontor & administration

Läs mer här

Övrigt

Läs mer här