Pålitlig och trygg äldreomsorg och hemtjänst genom Veterankraft!

Äldreomsorg med empati och trygghet

I många fall handlar vårt arbete inom hemservice & hemhjälp om att vi kompletterar den ordinarie hemtjänsten. Framför allt handlar det oftast om att bryta en social isolering genom empati och tålamod.

Det innebär i flera fall att våra veteraner hjälper en medmänniska till ett aktivare och mer socialt liv genom att vara del av den äldres vardag med hjälp i vardagliga sysslor eller delaktighet i aktiviteter.

Ett exempel är Lennart, 81 år som tidigare satt mest hemma, var ostimulerad och fick inte i sig ordentligt med mat. Efter att vår fantastiska veteran Anki, som är sjuksköterska i botten, började hjälpa Lennart 3 dagar i veckan med att få i sig hemlagad mat och gå ut och promenera blev Lennart redan efter några veckor mycket piggare och gladare. Han började dessutom äta ordentligt igen. Förutom en väsentligt högre livskvalitet för Lennart blev det också en stor avlastning för Lennarts anhöriga.

Den främsta anledningen till att våra Veteraner är så eftertraktade för äldreomsorg är främst att veteranen ”pratar samma språk” och att samma veteran kommer varje gång.

Det snabbaste sättet att kontakta oss för beställning, information eller frågor är att skicka in en intresseanmälan. Vi försöker kontakta dig så fort vi kan efter det.

De flesta av våra uppdrag inom äldreomsorg kommer genom rekommendationer från redan befintliga kunder.

 

Gör en Intresseanmälan

Att jobba på Veterankraft.

Greta“Jag möts alltid av glädje när jag gör hembesök. Att vi finns känns tryggt för kunden och mitt jobb som veteran blir väldigt meningsfullt.”

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.

Våra tjänster

Här är ett axplock av våra tjänster till privatpersoner.

ÄldreomsorgLäxläsningSnöskottningStädningTrädgårdsarbeteÖvrigt

Hantverkare

Läs mer här
Övrigt

Trädgård

Läs mer här
TrädgårdsarbeteÖvrigt

Städning

Läs mer här
LäxläsningSnöskottningStädningTrädgårdsarbeteÖvrigt

Äldreomsorg

Läs mer här
HantverkÄldreomsorgLäxläsningSnöskottningStädningTrädgårdsarbeteÖvrigt

Barnpassning

Läs mer här
SnöskottningStädningTrädgårdsarbeteÖvrigt

Läxhjälp

Läs mer här
StädningTrädgårdsarbeteÖvrigt

Snöskottning

Läs mer här

IT tjänster

Läs mer här