tradgardshjalp.jpg

Trädgårdshjälp i Stockholm

Vi är ett prisbelönt företag med erfarna veteraner som sedan starten 2010 har hjälpt tiotusentals kunder med både enklare och mer avancerade uppdrag. Nästan inget uppdrag är för litet eller stort för våra veteraner.

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Gör en intresseanmälan

Gröna fingrar och trädgårdshjälp i Stockholm

Du ska alltid kunna känna stolt över din trädgård. När du blickar ut över resultatet av en välskött trädgård kan du sträcka på dig lite extra. En välklippt gräsmatta tillsammans med blomstrande rabatter och nyligen beskurna träd och buskar kan få vem som helst att känna sig extra nöjd med livet.

Den senaste tiden kanske det inte riktigt har sett ut så i trädgården. Tiden för att hålla ordning
har inte riktigt funnits där, och när det väl har funnits tillfälle känns det som att energin inte längre är på topp. Det skulle kunna vara faktorer som bidrar till en trädgård med sina bästa dagar bakom sig.

Då ska du istället anlita trädgårdshjälp från Veterankraft. Vi finns på plats i Stockholm för att bistå dig med den tid och skötsel som din trädgård kräver, men som du för närvarande inte själv kan erbjuda. Hos oss finns erfarenhet, expertis och inte minst glädjen för att arbeta. Här jobbar riktiga trädgårdsveteraner med många års erfarenhet från branschen. De vill inte riktigt gå i pension än – inte förrän de har hjälpt dig med din trädgård.

 • Noggranna och pålitliga
 • Erfarna och sakkunniga
 • Fokuserade på uppdraget
 • Tillgängliga i ditt närområde

Fick hjälp på samma dag av Veterankraft som gjorde ett toppenjobb. Rekommenderar starkt!

Jan Holm, Kund

tradgardshjalp2.jpg

Trädgårdshjälp med RUT-avdrag

Ingen blir trädgårdsmästare över en natt. Det vet ingen bättre än du, som har arbetat med din trädgård i många år. Det krävs lång tid inom branschen innan du kan beskriva dig själv som en person med gröna fingrar.

Det har du i så fall gemensamt med våra veteraner. De har i många fall ägnat större delen av sina yrkesliv åt trädgårdsarbete. Därifrån har de samlat på sig ovärderlig erfarenhet och en kunskapsbank utöver det vanliga.

Vill du ha hjälp med din trädgård är det Veterankraft du ska kontakta. Vi hjälper dig med gräsklippning, bevattning, lövkrattning, trädbeskärning eller annat trädgårdsarbete. Du väljer själv vad du önskar att ha hjälp med, och hur ofta. Med våra arrangemang är det alltid samma trädgårdsmästare som kommer och hjälper dig.

Det är glädjen i att få påta i trädgården som motiverar våra veteraner i Stockholm att fortsätta arbeta för Veterankraft även efter pensionen. De är tacksamma och inspirerade av möjligheten att få hjälpa till och bidra till att sköta om din trädgård. Tacksamma är även våra kunder, eftersom veteranernas kunskap fortsätter att komma till nytta trots att de hade kunnat välja att gå i pension.

Glöm inte att du kan utnyttja RUT-avdrag för våra trädgårdstjänster. Skicka en intresseförfrågan till oss och beskriv vad du vill ha hjälp med.

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du till oss. Välkommen att höra av dig!

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Kontakta oss
jobb-singel

Stockholm

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra privatkunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad är omsorgsRUT hos Veterankraft?

Omsorgstjänster är skapat för den som behöver extra stöd med enklare vardagssysslor och innefattas också av RUT-avdraget. Vi på Veterankraft kallar det för omsorgsRUT.

Vill du personligen komma i kontakt med oss för att få veta mer, kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor här så hjälper vi dig.

Vad ska jag som sk ”god man” tänka på när jag beställer åt kund?
Om en "god man" beställer tjänster hos oss på Veterankraft är det viktigt att brukaren står som kund. Ska en faktura eller annan viktig information skickas till den "gode mannen" är det viktigt att brukarens namn står som fakturamottagare och den "gode mannen" som C/O-adress.
Måste man vara pensionär för att anlita Veterankraft?
Nej, våra kunder är en blandning av både familjer och singelhushåll som alla är i olika åldrar och storlekar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är erfarna seniorer, dvs ålders- eller avtalspensionär. Alla är välkomna att anlita Veterankraft!

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Trädgårdshjälp i Stockholm

Kontaktperson

Vi erbjuder fler privattjänster

Här nedan ser du ytterligare tjänster som kan vara intressanta för dig som privatperson, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av företagstjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Kontakta oss

tjanst-hero.jpg

Därför ska du anlita Veterankraft!

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.