foretag-hero

Prissättning utifrån dina behov och önskemål

Vi håller vad vi lovar!

Vad kostar det att anlita Veterankraft?

Vi kan anpassa våra lösningar utifrån de flesta av dina önskemål. Vår lokala närvaro borgar för ett stort personligt engagemang.

Hos oss betalar du enbart för de timmar som arbetet kräver och med inget krav på kontraktstid. Priset per timma varierar beroende på vilken tjänst du vill få utförd, var i Sverige som tjänsten ska utföras samt om den omfattas av skattereduktion eller inte. Att nyttja sitt ROT- och RUT avdrag blir ofta mycket mer prisvärt, mer än vad man kan tro. 

Vill du snabbt få information?

Det snabbaste sättet att kontakta oss för prisinformation, beställning eller andra frågor är att kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor så kontaktar vi dig inom kort. Vi ser fram emot att prata med dig!

Betalningssätt

Hos oss sker betalning mot faktura 10 dagar netto, beroende på var i landet du bor. För arbeten som medger skattereduktion där överenskommelse om reducering gjorts betalar man 50 % av arbetskostnaden för rutarbeten och 70 % för rotarbeten och vi kräver Skatteverket på motsvarade belopp. Läs gärna mer om Rot och Rut här. Vi utför rutinmässigt bakgrundscheck innan uppdraget påbörjas.
Nedan ser du de fyra olika alternativen som du kan betala din faktura på:

 

E-faktura

E-faktura har blivit mer och mer vanligt och som är både smidigt och värnar om vår miljö. Du som föredrar en e-faktura beställer den själv via din internetbank. Beroende på bank kan det se lite olika ut men tjänsten hittar du oftast under e-tjänster/anmäl elektronisk faktura där Veterankraft AB kommer upp i listan som ett av de företag som tillhandahåller e-faktura.

Autogiro

Ett annat alternativ som också är vanligt vid löpande uppdrag är autogiro. Är du intresserad av detta så ber vi dig kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor och beställ en autogiro-blankett. När du fyllt i blanketten skickar du den tillbaka till oss – sedan sköter vi resten.

Faktura med vanlig postgång eller skickas med e-post

Givetvis kan vi skicka din faktura på papper med konventionell postgång om så önskas. Om du hellre vill att vi bifogar fakturan som PDF är det också möjligt. Meddela gärna ditt lokala kontor om vad som passar dig bäst.

Swish

Att betala med Swish är ett annat smidigt sätt att betala sin faktura på. Swish är lika säkert som internetbanken. Varje betalning och inloggning godkänns med Mobilt BankID och innan godkännandet visas namnet på mottagaren.

Person- och sakförsäkring

I händelse av att något oförutsett händer så är samtliga av våra veteraner och kunduppdrag försäkrade via Kompetensföretagen och Fora.

Tjänster för privatkunder

Anlita erfaren hjälp med Rot- och Rut tjänster

Vi hjälper dig med hem, trädgård, hantverk och omsorg! Våra kunder är i alla åldrar och storlekar på familjer. Veteranerna är erfarna och flexibla pensionärer med stor yrkesstolthet som hjälper till löpande eller när du ringer efter oss. Betalning sker per genomförd timme.

Tjänster för privatkunder

veterankraft_mediaarkiv_1080x720_tradbeskarning1
Trädgård

Tips inför hösten: Så ska du tänka kring din trädgård

Veterankrafts trädgårdsexpert Ulla Eriksson, Söderbärke guidar dig till hur du bäst tar hand om din trädgård inför hösten!

Tills dess vi hörs igen - låt dig inspireras av vår kunskapsbank

Till kunskapsbanken

puff-inspiration

Tips inför sommaren: Så ska du tänka kring din trädgård

Veterankrafts trädgårdsexpert trädgårdsexpert Jan Holm guidar dig till hur du bäst tar hand om din trädgård inför din sköna och långa sommarsemester och vad vi kan hjälpa till med. Allt för din trygghet!

Läs mer

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 40-tal lokalkontor, från Luleå i norr till Trelleborg längst ner i söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Hitta ditt närmaste lokalkontor

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer så det knakar och just nu söker vi nya franchisetagare i följande orter.