Om oss - Veterankraft.se

Om oss

Vi som står bakom Veterankraft är Peter Ahlberg och Tomas Eriksson. Båda har vi flera års bakgrund från chefspositioner i börsnoterade bolag som Modern Times Group MTG, Oriflame, Unibet, Tidningen Metro och NCC. Veterankraft är dock det absolut roligaste vi har gjort i vårt liv.

Att hjälpa företag och privatpersoner med  erfarna och pålitliga personer är väldigt motiverande.

Allt började med att vi såg en sådan enorm kraft i denna stora grupp i samhället (snart var fjärde person i Sverige). Det var även det som låg bakom bolagets namn: Veterankraft.

Vi har jobbat med många kollegor i våra liv, men vi har aldrig sett sådana cv:n tidigare och vi har aldrig träffat så motiverade personer. Det har nog att göra med att våra veteraner jobbar för att de vill och inte för att de måste.

Förresten: Glöm eventuella fördomar om veteraner som orkeslösa eller långsamma.

Vi är också väldig glada över all positiv feedback från våra kunder.

Det skrivs också en hel del om oss. På Cision hittar du de senaste artiklarna och presskontakter.

I vår Veteranbank har vi nu över 13 000 personer som är över 55 år i form av personer som tidigare arbetat som VD:ar, jurister, städpersonal, hantverkare, ekonomichefer, ekonomiadministratörer, matematikprofessor, grävmaskinister, receptionister, politiker, affärsbiträden, chaufförer etc etc.

Vi kan med andra ord hjälpa dig eller ditt företag med (nästan) vad som helst.

Behöver du hjälp på ditt företag eller kanske du själv eller din familj så tveka inte att kontakta oss för stora och mindre uppdrag.

Välkommen!

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.