veterankraftheadder1903x615gruppbild2-1.jpg

Trädgårdshjälp

Vi är ett prisbelönt företag med erfarna veteraner som sedan starten 2010 har hjälpt tiotusentals kunder med både enklare och mer avancerade uppdrag. Nästan inget uppdrag är för litet eller stort för våra veteraner.

Under de år vi har varit igång har vi hjälpt till i tusentals trädgårdar i hela Sverige med allt som kan tänkas när det gäller trädgårdshjälp. Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Gör en intresseanmälan

Trädgårdshjälp av erfarna veteraner

Om du anlagt och vårdat en trädgård under många år, vill du inte gärna se verket förfalla bara därför att du själv inte längre har möjlighet att sköta den. Många arbeten i trädgården kan successivt bli tyngre och tyngre.

Att klippa häcken för hand kan bli ansträngande för både rygg och axlar. Kantklippning av en gräsmatta blir jobbigt om du inte har rätt verktyg. Om du har en kuperad gräsmatta kan en handdriven gräsklippare även den bli tung att hantera.

Det går dock att få hjälp med din trädgård. Vi på Veterankraft har många veteraner med stor erfarenhet som gärna ställer upp för dig. De älskar att jobba i en trädgård, även efter de egentligen gått i pension. Ibland saknar de trädgård själv, men efter ett yrkesliv som trädgårdsmästare saknar de helt enkelt arbetet.

Pensionärer med gröna fingrar

Det är inte ovanligt att en familj fördelar gräsklippningen på hushållets medlemmar. Men resultatet blir ofta en ojämn klippning, om det blir gjort alls. Tid, engagemang och energi finns sällan på plats för att göra ett bra jobb.

Våra veteraner har dock så att det räcker och blir över av samtliga dessa egenskaper. Här finns erfaren kompetens hos pensionärer med gröna fingrar som bland annat erbjuder sig att:

 • Klippa gräs
 • Rensa ogräs
 • Kratta löv och grusgångar
 • Ta hand om fallfrukt
 • Övrigt trädgårdsarbete – berätta för oss vad du har för önskemål

”Fick hjälp på samma dag av Veterankraft som gjorde ett toppenjobb. Rekommenderar starkt!”

- Jan Holm, Kund

kontakt-hero-scaled.jpg

Vi gör trädgårdsarbete roligt

Trädgårdsarbete ska inte vara en börda. Det ska utföras med kärlek och glädje. Det är precis det som driver våra seniorer till att fortsätta arbeta även efter de gått i pension. Därför kan du alltid räkna med en engagerad arbetare när du väljer att anlita trädgårdshjälp från Veterankraft.

Hos oss finns även erfarenhet – och då snackar vi erfarenhet i massor. Med ett helt yrkesliv bakom sig i trädgårdsbranschen vet våra trädgårdsmästare exakt vad som krävs för att hålla gräs, växter, träd och rabatter i form.

Du vet väl att du även kan applicera RUT-avdraget för våra trädgårdstjänster? Då blir det dessutom billigare för dig. Trädgårdshjälp anpassad för din plånbok och som låter en pensionär göra det han eller hon älskar mest är en oslagbar kombination.

Att anlita Veterankraft för trädgårdshjälp innebär att du kan vara säker på att du får:

 • Ett noggrant och detaljorienterat utfört arbete
 • En trädgårdsarbetare som gärna återkommer för att hålla gräsmattan i trim
 • Ett engagemang för arbetet
 • Någon som delar ditt driv för en perfekt trädgård
 • En lojal och pålitlig trädgårdsarbetare

Tveka inte att skicka en intresseförfrågan till oss med dina specifika önskemål.

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du ditt närmaste kontor. Välkommen att höra av dig!

Fyll i en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål så kontaktar vi dig inom kort.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Kontakta oss
jobb-singel

Stockholm norr

Vendevägen 90, 18232, Danderyd

Tills dess vi hörs igen - låt dig inspireras av vår kunskapsbank

Till kunskapsbanken

Tills dess vi hörs igen - låt dig inspireras av vår kunskapsbank

Till kunskapsbanken

puff-inspiration.jpg

Tips inför sommaren: Så ska du tänka kring din trädgård

Veterankrafts trädgårdsexpert trädgårdsexpert Jan Holm guidar dig till hur du bäst tar hand om din trädgård inför din sköna och långa sommarsemester och vad vi kan hjälpa till med. Allt för din trygghet!

Läs mer

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra privatkunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad är omsorgsRUT hos Veterankraft?

Omsorgstjänster är skapat för den som behöver extra stöd med enklare vardagssysslor och innefattas också av RUT-avdraget. Vi på Veterankraft kallar det för omsorgsRUT.

Vill du personligen komma i kontakt med oss för att få veta mer, kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor här så hjälper vi dig.

Vad ska jag som sk ”god man” tänka på när jag beställer åt kund?
Om en "god man" beställer tjänster hos oss på Veterankraft är det viktigt att brukaren står som kund. Ska en faktura eller annan viktig information skickas till den "gode mannen" är det viktigt att brukarens namn står som fakturamottagare och den "gode mannen" som C/O-adress.
Måste man vara pensionär för att anlita Veterankraft?
Nej, våra kunder är en blandning av både familjer och singelhushåll som alla är i olika åldrar och storlekar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är erfarna seniorer, dvs ålders- eller avtalspensionär. Alla är välkomna att anlita Veterankraft!

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Hanna Storm

Kontaktperson Veteran

Kontaktperson

Vi erbjuder fler privattjänster

Här nedan ser du ytterligare tjänster som kan vara intressanta för dig som privatperson, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av privattjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan och välj Annan tjänst, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Intresseanmälan

tjanst-hero.jpg

Därför ska du anlita Veterankraft!

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.