hjalp-med-snoskottning.jpg

Snöskottning

Vi är ett prisbelönt företag med erfarna veteraner som sedan starten 2010 har hjälpt tiotusentals kunder med både enklare och mer avancerade uppdrag. Nästan inget uppdrag är för litet eller stort för våra veteraner.

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Gör en intresseanmälan

Engagerad snöskottning med Veterankraft

Snön kan komma plötsligt, och inte minst olägligt. Snön knackar inte på och frågar försiktigt om den får lov att lägga sig som ett vackert, lagom djupt skynke utanför på din tomt. Nej, snön kan vräka ned utan förvarning och begrava din trädgård och gångstig utanför dörren med flera decimeter på väldigt kort tid.

Så pass oväntat att du varken har tid, ork eller utrustning för att skotta fram grusgången utanför dörren. Då låter det som att du behöver hjälp med snöskottning. Våra veteraner från Veterankraft rycker gladeligen ut och räddar dig från att behöva sitta insnöad i ditt eget hem.

Vi vill hjälpa till

Vi på Veterankraft vet hur handlingsförlamad du riskerar att bli av djup snö. Det är ingen höjdare att bli insnöad och inte kunna ta sig ut till bilen – eller knappt ens ut i trädgården. På Veterankraft arbetar pensionerade seniorer som fortfarande har mängder av energi och tid och vill fortsätta arbeta. De drivs av belöningen av att få finnas till hands för sina medmänniskor och att veta att de är behövda.

Samtidigt har de en lång arbetslivserfarenhet med sig i kroppen. En erfarenhet som kommer till sin rätt inte minst i snöskottning. Våra veteraner kan hjälpa dig att skotta allt från uteplatser till grusgångar och parkeringsytor. På Veterankraft får du hjälp av en pålitlig senior som inte vill någonting annat hellre än att hjälpa till – och som är redo att rycka ut med kort varsel.

”Fick hjälp på samma dag av Veterankraft som gjorde ett toppenjobb. Rekommenderar starkt!”

- Jan Holm, Kund

snoskottning2.jpg

Beredskap för snöskottning

Hos oss på Veterankraft kan du förboka snöskottning. Ingen vet riktigt i förväg när och hur mycket snö som kommer att falla. Om du bokar snöskottning hos oss, kan vi garantera att en veteran dyker upp hos dig snarast möjligt. De kan komma med snöskyffel, men också med maskinell utrustning. När snön väl kommer, vill våra kunder ha omedelbar assistans och vi ser till att all tänkbar utrustning finns i beredskap.

Kontakta oss långt i förväg innan vintersäsongen står för dörren. Då kan vi komma överens om de ekonomiska villkoren för arbetet. Vi ser till att en veteran kommer att finnas på plats för att skotta, salta och sanda din uppfartsväg och trottoar när snön har fallit.

 

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du ditt närmaste kontor. Välkommen att höra av dig!

Fyll i en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål så kontaktar vi dig inom kort.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Kontakta oss
jobb-singel

Lidingö

Herserudsvägen 5, 5tr, 18150, Lidingö

Tills dess vi hörs igen - låt dig inspireras av vår kunskapsbank

Till kunskapsbanken

Tills dess vi hörs igen - låt dig inspireras av vår kunskapsbank

Till kunskapsbanken

puff-inspiration.jpg

Tips inför sommaren: Så ska du tänka kring din trädgård

Veterankrafts trädgårdsexpert trädgårdsexpert Jan Holm guidar dig till hur du bäst tar hand om din trädgård inför din sköna och långa sommarsemester och vad vi kan hjälpa till med. Allt för din trygghet!

Läs mer

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra privatkunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad är omsorgsRUT hos Veterankraft?

Omsorgstjänster är skapat för den som behöver extra stöd med enklare vardagssysslor och innefattas också av RUT-avdraget. Vi på Veterankraft kallar det för omsorgsRUT.

Vill du personligen komma i kontakt med oss för att få veta mer, kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor här så hjälper vi dig.

Vad ska jag som sk ”god man” tänka på när jag beställer åt kund?
Om en "god man" beställer tjänster hos oss på Veterankraft är det viktigt att brukaren står som kund. Ska en faktura eller annan viktig information skickas till den "gode mannen" är det viktigt att brukarens namn står som fakturamottagare och den "gode mannen" som C/O-adress.
Måste man vara pensionär för att anlita Veterankraft?
Nej, våra kunder är en blandning av både familjer och singelhushåll som alla är i olika åldrar och storlekar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är erfarna seniorer, dvs ålders- eller avtalspensionär. Alla är välkomna att anlita Veterankraft!

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Tomas Eriksson

Kontaktperson

Tomas Eriksson

Vi erbjuder fler privattjänster

Här nedan ser du ytterligare tjänster som kan vara intressanta för dig som privatperson, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av privattjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan och välj Annan tjänst, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Intresseanmälan

tjanst-hero.jpg

Därför ska du anlita Veterankraft!

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.