veterankraft larare

Speciallärare- & pedagog

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Gör en intresseanmälan

Fyll behoven med erfarna speciallärare och pedagoger

Det är i skolan som framtiden skapas. Men barnen måste också få rätt förutsättningar för att kunna lära sig och bli den del av samhället som ni önskar. En stor vikt behöver läggas vid personalen. När ni behöver förstärkning av till exempel en specialpedagog eller förskolepedagog ska ni med andra ord inte välja vem som helst. Välj istället ansvarsfulla och erfarna veteraner från Veterankraft.

Från vårt bemanningsföretag hittar du alltid pålitliga veteraner med många år av pedagogiskt arbete i skolan på meritlistan. Våra veteraners stora vana från branschen bidrar med trygghet när ett personalbehov snabbt behöver fyllas. Både för er personal, men framför allt för era elever.

Behöver er skola eller förskola hjälp med utbildade lärare för längre vikariat eller för kortare inhopp?

Ibland behöver skolor och förskolor hjälp att hitta pedagoger som har möjlighet att hoppa in med kort varsel, t ex vid sjukskrivningar och där har Veterankraft möjlighet att hjälpa er att bemanna med rätt lärarresurs med lång erfarenhet.

Alla våra förskolepedagoger, barnskötare, lärare och specialpedagoger har rätt behörighet och är 55+ vilket kan vara en stor trygghet både för barngruppen och kollegorna.

Vi har en stor vikariepool för grundskolelärare, förskolepedagoger och gymnasielärare

Söker ni en ämneslärare i slöjd, textil eller idrott, anställd per timme? Behöver ni bemanna med en specialpedagog eller en modersmålslärare? Önskar ni en elevassistent eller en extra elevresurs till fritids? Vi kan hjälpa till med de flesta kompetenser.

Veterankraft erbjuder specifik bemanning utifrån varje skolas behov och överenskommen kravspecifikation för lärarrollen. Din skola får tillgång till marknadens mest erfarna och flexibla kompetens. Du betalar bara för de timmar du anlitar en av våra seniora pedagoger, vi tar ingen sökavgift för att leta efter den perfekta matchningen för just er.

Våra lärare och pedagoger är en stor kunskapskälla genom sin långa erfarenhet och har mycket att bidra med till såväl barngrupperna som eleverna i skolor och SFI-utbildningar.

Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag. Välkomna att kontakta oss för att få mer information!

universal-kampanjmodul-4.jpg

Hyr en special- eller förskolepedagog

Ni i er verksamhet vet bäst själva hur mycket eller hur ofta som ni behöver hjälp av mer personal. När ni hyr en pedagogisk resurs från Veterankraft, till exempel förskolepedagog eller specialpedagog, bestämmer ni själva omfånget av tjänsten. Det kan röra sig om allt från någon timme i veckan till heltidsarbete.

Våra veteraners erfarenhet är en stor fördel för alla inblandade. För dig som ansvarig, för vikarien själv och inte minst för barnen och ungdomarna. Vi är inte vilka vikarier som helst, vi är en trygghet i klassrummet.

Välj Veterankraft och dra nytta av fördelar som:

 • Betala per timme
 • Tillgänglighet både för korta och längre uppdrag
 • Rätt behörighet för uppdragen
 • Du får vikarier från ett auktoriserat bemanningssystem

Veterankraft är ett bemanningsföretag vars personal jobbar för att de älskar att arbeta. De är pensionärer som fortfarande brinner för elever och att få lära ut kunskap. Välkommen till ett bemanningsföretag som bryr sig – på riktigt!

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du ditt närmaste kontor. Välkommen att höra av dig!

Fyll i en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Kontakta oss
jobb-singel

Lidingö

Herserudsvägen 5, 5tr, 18150, Lidingö

Tills dess vi hörs igen - låt dig inspireras av vår kunskapsbank

Till kunskapsbanken

Tills dess vi hörs igen - låt dig inspireras av vår kunskapsbank

Till kunskapsbanken

puff-inspiration.jpg

Tips inför sommaren: Så ska du tänka kring din trädgård

Veterankrafts trädgårdsexpert trädgårdsexpert Jan Holm guidar dig till hur du bäst tar hand om din trädgård inför din sköna och långa sommarsemester och vad vi kan hjälpa till med. Allt för din trygghet!

Läs mer

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra företagskunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vill du veta vad man ska tänka på inför en bemanning?
I grunden kommer det alltid handla om att rekrytera kompetensbaserat men det handlar även om rätt personlighet. Vilka frågor och behov står din arbetsplats inför idag? Vilka kunskapsluckor måste täppas till och vilken kompetens saknas för att nå verksamhetens mål? Här är vår checklista som du kan gå igenom och ha som stöd inför bemanning.
 1. Vad ska veteranen utföra? Vilken del av organisationen ska veteranen vara i och med vilka uppgifter?
 2. Vilken typ av kultur har ert företag? Ofta handlar matchning inte bara om kompetens utan även om rätt personlighet. Ofta har vi möjligheten att presentera ett par potentiella veterankandidater och vill såklart skicka den som kommer bli mest naturlig som en del av ditt team.
 3. Förutom de nödvändiga kompetenserna för uppgifterna och rollen, vilka andra kompetenser, kunskapsområden och erfarenheter är en bonus för ditt företag?
 4. Är behovet av veteran endast under en kort period eller spänner det över en längre tid?
 5. Ska veteranen jobba på plats eller innebär det att arbeta på distans?
 
Hur snabbt kan vi få en veteran på plats till vårt företag?
Är det något som vi får höra ifrån våra kunder så uppskattar de att vi är snabbfotade och att det är samma veteraner som kommer varje gång samt att den livslånga erfarenheten gör att startsträckan är minimal. Vi på Veterankraft, med våra erfarna och kompetenta veteraner, känner både glädje och engagemang i att rycka ut och hjälpa till. Välkomna att höra av er, antingen via vår intresseanmälan här eller ta kontakt med ditt lokala Veterankrafts-kontor här så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
Vad är minsta möjliga antalet timmar för att bemanna vårt företag med en veteran?
Det finns ingen minimigräns utan vi kan hjälpa till oavsett om det bara rör sig om ett par timmar, deltid eller heltid. Välkomna att höra av er, antingen via vår intresseanmälan här eller ta kontakt med ditt lokala Veterankrafts-kontor här så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.  

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Tomas Eriksson

Kontaktperson

Tomas Eriksson

Vi erbjuder fler tjänster för företag

Här nedan ser du ytterligare företagstjänster som kan vara intressanta för ert bolag, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av företagstjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan och välj Annan tjänst, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Intresseanmälan

tjanst-hero.jpg

Varför anlita veterankraft?

 • Erfarenhet betyder kompetens och kort introduktion
 • Vi har marknadens mest flexibla bemanningslösning
 • Du betalar bara för genomförda timmar