tradgardshjalp.jpg

Trädgårdshjälp i Göteborg

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete. Med ROT- och RUT avdraget betalar du bara 70% respektive 50% av timkostnaden.

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Gör en intresseanmälan

Din trädgård – ditt smultronställe

I Sverige vill vi gärna ha det mysigt i trädgården. Vi vill ha fina rosor och hortensior, äppelträd och buskar, klippt gräs och allt städat för att fika, sola, läsa eller ha en fest. För vår trädgård är vårt smultronställe.

Men tänk om gräset var högt och vilt. Tänk om det fanns ogräs, taggiga buskar och skräp överallt. Tänk om dina bord och stolar var täckta med damm och dina blommor och träd var livlösa. Det här kan hända vem som helst, vi är alla människor och vi orkar eller hinner inte ibland. Men om du anlitar trädgårdshjälp kan din trädgård lätt bli ditt smultronställe återigen.

 • Noggranna och pålitliga
 • Erfarna och sakkunniga
 • Fokuserade på uppdraget
 • Tillgängliga i ditt närområde

Fick hjälp på samma dag av Veterankraft som gjorde ett toppenjobb. Rekommenderar starkt!

Jan Holm, Kund

tradgardshjalp2.jpg

Trädgården vill älskas för att blomma

Vem kan hjälpa dig med din trädgård bättre än personal som har många års erfarenhet inom branschen och älskar det de gör? Det är sådan personal vi har på Veterankraft i Göteborg. Vi har jobbat med allt från städning av trädgårdar till trädbeskärning, gräsklippning och blomplantering. Med vår hjälp blommar hela din trädgård, och så blommar ditt hjärta också.

Vår personal är de mest passionerade människorna man kan träffa. De är veteraner som hjälper dig med trädgård för att trädgårdsarbete är det bästa de vet. Våra veteraner kan inte föreställa sitt liv utan lukten av nyklippt gräs och blommande träd. Och vet du vad som är det bästa med Veterankraft i Göteborg? Vår veteranpersonal tillhör samma generation som du och de erbjuder inte bara trädgårdsskötsel utan gemenskap också. Om du är trädgårdsintresserad finner du kanske till och med en vän hos oss.

Ring oss gärna och berätta om dina behov och önskemål så hittar vi en veteran som passar just dig. Vi finns i din stad Göteborg vilket betyder att du inte behöver vänta länge för att få hjälp med trädgården. Ditt smultronställe är bara ett samtal bort ifrån dig!

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du till oss. Välkommen att höra av dig!

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Personnummer - Frivilligt
Gatuadress där arbetet skall utföras
Postnummer
E-postadress - Rekommenderas
Beskriv vad du vill ha hjälp med - Frivilligt
Godkännande av villkor*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Kontakta oss
jobb-singel

Göteborg

Stampgatan 22A, 41101, Göteborg

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra privatkunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad är omsorgsRUT hos Veterankraft?

Omsorgstjänster är skapat för den som behöver extra stöd med enklare vardagssysslor och innefattas också av RUT-avdraget. Vi på Veterankraft kallar det för omsorgsRUT.

Vill du personligen komma i kontakt med oss för att få veta mer, kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor här så hjälper vi dig.

Vad ska jag som sk ”god man” tänka på när jag beställer åt kund?
Om en "god man" beställer tjänster hos oss på Veterankraft är det viktigt att brukaren står som kund. Ska en faktura eller annan viktig information skickas till den "gode mannen" är det viktigt att brukarens namn står som fakturamottagare och den "gode mannen" som C/O-adress.
Måste man vara pensionär för att anlita Veterankraft?
Nej, våra kunder är en blandning av både familjer och singelhushåll som alla är i olika åldrar och storlekar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är erfarna seniorer, dvs ålders- eller avtalspensionär. Alla är välkomna att anlita Veterankraft!

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 40-tal lokalkontor, från Luleå i norr till Smygehuk längst ner i söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Katarina Hagberg

Försäljning Privatkunder & Brf

Kontaktperson

Anders Persson

Kontaktperson för Företagskunder

Vi erbjuder fler privattjänster

Här nedan ser du ytterligare tjänster som kan vara intressanta för dig som privatperson, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av företagstjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Kontakta oss

tjanst-hero.jpg

Därför ska du anlita Veterankraft!

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.