stadning.jpg

Städning i Göteborg

Vi är ett prisbelönt företag med erfarna veteraner som sedan starten 2010 har hjälpt tiotusentals kunder med både enklare och mer avancerade uppdrag. Nästan inget uppdrag är för litet eller stort för våra veteraner.

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.

Gör en intresseanmälan

Hjälp med hemstädning i Göteborg

Ditt hem är din trygghetszon. Är ditt hem städat och fint mår även du bra. Med åren blir det allt viktigare att du trivs i ditt hem, så att du verkligen kan koppla av från alla års trötthet och bara njuta av vardagen. Veterankraft i Göteborg hjälper dig med städning och ser till att du får en känsla av harmoni i ditt eget hem.

 • Noggranna och pålitliga
 • Erfarna och sakkunniga
 • Fokuserade på uppdraget
 • Tillgängliga i ditt närområde

Fick hjälp på samma dag av Veterankraft som gjorde ett toppenjobb. Rekommenderar starkt!

Jan Holm, Kund

stadning2.jpg

Veteranstädare med expertis inom städglädje

Vi skapar lugn och ro i ditt hem genom vår expertis inom städglädje. Ja, vi säger städglädje. Hos oss jobbar nämligen veteraner som vill städa åt dig för att de helt enkelt tycker att det är roligt. Våra veteranstädare har en kärlek till städning, och tillsammans med många års erfarenhet garanteras hög kvalité vilket endast engagerade och erfarna städare kan leverera.

Vi hjälper dig med allt från golvstädning till dammtorkning och rengöring av spis eller kakelväggar. Inte ens de minsta fläckarna kan gömma sig från våra kunniga veteranstädare. Dina personliga önskemål är vår ledande stjärna – säg till vad du behöver hjälp med så skräddarsyr vi ett städprogram som passar just dig.

Vår veteranpersonal erbjuder gemenskap samtidigt som du får städhjälp. Våra veteranstädare har lyssnat på samma musik, tittat på samma filmer och varit på liknande livsresa som du. När du anlitar oss får du inte bara dammtorkade och gnistrande rena ytor, utan också en pratstund med personal som verkligen förstår dig och dina behov. Du ska kunna känna dig trygg när du anlitar städare.

Vi finns endast ett samtal bort ifrån dig. När du kontaktar oss kommer vi så fort du behöver oss då vi finns på plats i din stad Göteborg. Det finns många anledningar att välja Veterankraft, men vi står först och främst för glädje och gemenskap.

Kontakta våra städglada veteranstädare redan idag så tar vi hand om ditt hem.

rent-hem

Städning Göteborg — En fräsch start varje dag

Letar du efter professionell städhjälp i Göteborg? Veterankraft är här för att hjälpa dig! Våra erfarna veteraner är redo att skapa en ren och fräsch atmosfär i ditt hem, vilket ger dig mer tid att njuta av de saker du älskar. Varför välja oss som din städhjälp i Göteborg?

 • Passion för renhet: Våra veteraner älskar att städa och ser resultatet av deras hårda arbete som en belöning. Med en unik blandning av skicklighet och passion för renhet strävar de efter att överträffa dina förväntningar varje gång.
 • Erfarenhet som räknas: Med årtionden av erfarenhet bakom oss har vi expertkunskapen för att hantera alla slags städuppdrag. Oavsett om det gäller regelbunden hemstädning eller större städprojekt, kan du lita på att vi gör jobbet rätt.
 • Pålitlig service: Vi är alltid där när du behöver oss, redo att göra ditt hem skinande rent. Vår tillförlitlighet är en av anledningarna till att så många människor i Göteborg väljer oss som deras städhjälp.
 • Personlig touch: Vi erbjuder inte bara städning, utan en personlig service. Vi tar oss tid att lära känna dig och ditt hem, för att kunna erbjuda en städservice som är skräddarsydd efter dina specifika behov och önskemål.
 • Gemenskap: När du väljer Veterankraft får du inte bara en professionell städservice, du blir även del av vår gemenskap. Vi bryr oss om våra kunder och vill att du ska känna dig som en del av vår familj.

Städning behöver inte vara en börda. Med rätt städhjälp kan det bli en enkel och till och med njutbar uppgift. När du väljer Veterankraft för din hemstädning i Göteborg får du mer än bara en städservice – du får en engagerad veteran som bryr sig om ditt hem lika mycket som du gör. Låt oss ta hand om städningen, så kan du fokusera på att njuta av livet!

Så går det till när du anlitar Veterankraft

Antingen gör du en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi dig inom kort alternativt ringer du till oss. Välkommen att höra av dig!

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

Vi kontaktar dig och bokar tid

Vårt lokalkontor tar emot din anmälan och ser till att matcha dina behov med rätt veteran hos oss. Därefter ringer vi upp dig och går igenom lite praktiska detaljer samt presenterar ett förslag på en passande veteran för dig.

Du får hjälp av en veteran

För oss på Veterankraft så är det viktigt att det är en och samma veteran som kommer till dig. Det skapar trygghet för både dig som kund och för veteranen.

Gör en intresseanmälan

Vår intresseanmälan går snabbt att fylla i och är i tre steg. Börja med att fylla i det postnummer för det område där tjänsten ska utföras (gäller det dig eller någon annan?) för att komma till rätt lokalkontor. Berätta om dina önskemål och när du vill att vi ska komma.

 • Välj tjänster du vill ha hjälp med
 • Fyll i dina kontaktuppgifter
 • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h

Vad vill du ha hjälp med?

1 2
Välj tjänster i listan
 • Bygg & Installation
 • Ekonomi & Redovisning
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll
 • Kontorsservice & Konferens
 • Lager & Logistik
 • Skola & Förskola
 • Transport & Åkeri
 • Vård & Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • För hemmet
 • För trädgården
 • Hantverk
 • Omsorg
Välj tjänster i listan
 • Fastighetsförvaltning & Underhåll

Hämta min plats

Fyll i dina uppgifter

1 2
Kontakta oss
jobb-singel

Göteborg

Stampgatan 22A, 41101, Göteborg

Vanliga frågor

Här bredvid har vi samlat svaren på de mest förekommande frågorna som vi har fått in från våra privatkunder. Välkommen att ta del av dem!

Hittar du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss

Vad är omsorgsRUT hos Veterankraft?

Omsorgstjänster är skapat för den som behöver extra stöd med enklare vardagssysslor och innefattas också av RUT-avdraget. Vi på Veterankraft kallar det för omsorgsRUT.

Vill du personligen komma i kontakt med oss för att få veta mer, kontakta ditt lokala Veterankrafts-kontor här så hjälper vi dig.

Vad ska jag som sk ”god man” tänka på när jag beställer åt kund?
Om en "god man" beställer tjänster hos oss på Veterankraft är det viktigt att brukaren står som kund. Ska en faktura eller annan viktig information skickas till den "gode mannen" är det viktigt att brukarens namn står som fakturamottagare och den "gode mannen" som C/O-adress.
Måste man vara pensionär för att anlita Veterankraft?
Nej, våra kunder är en blandning av både familjer och singelhushåll som alla är i olika åldrar och storlekar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är erfarna seniorer, dvs ålders- eller avtalspensionär. Alla är välkomna att anlita Veterankraft!

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Kontaktperson

Katarina Hagberg

Försäljning Privatkunder & Brf

Kontaktperson

Katarina Hagberg

Försäljning Privatkunder & Brf

Vi erbjuder fler privattjänster

Här nedan ser du ytterligare tjänster som kan vara intressanta för dig som privatperson, om inte idag så i framtiden. Du är välkommen att höra av dig!

Behöver du hjälp med någon annan tjänst?

Hittar du inte den tjänst du söker? Här på vår hemsida presenterar vi våra mest efterfrågade tjänster men vi kan även erbjuda andra typer av företagstjänster om så önskas.

Gör en intresseanmälan här på hemsidan, eller ring ditt närmaste kontor och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

Kontakta oss

tjanst-hero.jpg

Därför ska du anlita Veterankraft!

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.