Franchise som tycker om att arbeta med människor - Veterankraft

Bli franchisetagare

Vi växer så det knakar och söker fler franchisetagare som vill ta hand om ett eget geografiskt område.

 

Har du en vilja att starta ett eget företag och samtidigt vara del av ett team som tillsammans supportar varandra för att nå en gemensam framgång?

 

Då kan franchisetagare inom Veterankraft vara rätt för dig. Genom en begränsad initial investering kommer du snabbt igång med din verksamhet redan från första dagen.

 

Som franchisetagare får du en grundläggande introduktion tills du känner att du behärskar alla verktyg. Vi har även tillgång till åtskilliga fasta tips på vad som fungerar och inte fungerar.

 

Vi ser till att du får access till att du får bästa tillgång till affärssystem, hemsidor, svarsfunktioner, mallar, avtal, lönehantering, skattefrågor, fakturering så att du istället kan ägna tid och kraft på att bygga upp din verksamhet genom att ta hand om dina veteraner och dina kunder.

 

För att lyckas som franchisetagare inom Veterankraft tror vi att du:

  • Tycker om att jobba med människor
  • Är centrum för positiv energi
  • Har en hög servicegrad
  • Är noggrann
  • Har en administrativ ådra

 

Vi söker franchisetagare

 

Främst i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Borås, Mölndal, Eskilstuna, Växjö, Trollhättan, Kalmar, Skövde, Skara, Karlskrona, Uddevalla, Motala, Landskrona men även i områden utanför dessa orter.

 

Skicka epost till [email protected] och ange din bakgrund, vilket område som skulle vara intressant och varför du skulle vilja bli franchisetagare hos oss.

 

Har du några frågor så kontakta oss på 077 – 444 8888 eller [email protected].

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.