foretag-hero

Di Gaseller & andra utmärkelser

Vi är jättestolta över våra Di Gaseller och andra värdefulla utmärkelser! Vi tackar våra duktiga medarbetare och våra kära kunder som har gjort detta möjligt!

aaa-liggande-mellan-transparent-copy-2@3x
Gasell_2018

7 Di Gaseller och 5 AAA-rating

Veterankraft har som ett av ytterst få företag i Sverige förärats pris av Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag inte mindre än fem år i rad (2014-2018) och därutöver Mästargasell två år i rad (2019-2020).

Den största anledning till vår tillväxt beror på det stora antalet företag och kommuner som har fått upp ögonen på fördelarna av marknadens mest flexibla bemanningslösning genom erfaren personal med kort startsträcka och stor motivation. Vi vågar påstå att vi är mycket kompetenta när det gäller bemanning med senior arbetskraft.

Därutöver har vi för femte året i rad erhållit Högsta Kreditvärdighet, AAA-rating enligt Bisnode kreditvärderingsystem.

Vad krävs för att erhålla en Di MästarGasell?

Mästargasellen för Sveriges främsta tillväxtföretag delas bara ut till ett fåtal företag. För att erhålla detta fina pris ska företaget utsetts till Gasellföretag minst tre gånger eller fler. Till grund för Gasellundersökningen ligger företagets fyra senaste årsredovisningar.

Ett Gasellföretag ska ha:

  • En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor.
  • Minst tio anställda.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

 

 

Di Gasell_logo_MästarGasell
aaa-liggande-mellan-transparent-copy-2@3x

Veterankraft tilldelas återigen AAA kreditbetyg

Vi är mycket stolta över att, för femte året i rad, ha tilldelats kreditbetyget AAA för högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem.

AAA är det högsta betyget och delas bara ut till aktiebolag. Betyget ges till företag som visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur. Kreditbetyget bygger på ett väl beprövat regelverk med över 2 400 beslutsregler.

Vad krävs för att få AAA-rating?

Företaget måste vara ett aktiebolag och omsätta mer än två miljoner, varit verksamt i över 10 år och ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. 

Kreditvärdighet är ett företags förmåga att betala sina skulder. Skulderna kan bland annat vara i form av lån och fakturor. För att beskriva kreditvärdighet delar banker och ekonomiska institutioner in personer, företag och länder i kreditvärdighetsklasser, även kallade kreditvärderingsklasser eller ratingklasser. Klasserna har idag olika skalor beroende på vem som förmedlar dem. Det finns följande skalor: från AAA till C, där AAA är bäst.

Ta kontakt med ditt lokala kontor

Vi har ett 50-tal lokalkontor, från norr till söder, som ser fram emot ett samtal ifrån dig!

Hitta ditt närmaste lokalkontor

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*
cropped-favicon-1.png

Har du frågor? Besök gärna våra Frågor & Svar

Här hittar du de mest frekventa frågorna som vi har besvarat. De är uppdelade i olika kategorier för att göra det enklare för dig.