Bli Franchisetagare – Veterankraft.se

Bli franchisetagare

Veterankraft växer så det knakar – nu söker vi fler franchisetagare som vill starta eget

 

Har du en vilja att starta ett eget företag och samtidigt vara del av ett team som supportar varandra för att nå gemensam framgång?

Då kan franchisetagare inom Veterankraft vara rätt för dig.

 

Lätt att komma igång med franchise inom Veterankraft

Du kommer snabbt igång med din verksamhet redan från första dagen. Du behöver inga dyra lokaler eller fast personal för att starta.

Som franchisetagare får du en grundläggande utbildning när du börjar och stöd samt personlig coachning längs vägen. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal!

Vi vill att det ska gå bra för dig och hjälper dig med det där som brukar vara tråkigt, såsom löner och fakturering, så att du kan göra det du är bäst på- att ta hand om kunder och veteraner.

 

Ta del av vår långa erfarenhet som franchisegivare

Vi vet vad som krävs för en framgångsrik etablering och våra 4 Gaseller som vi förärats av Dagens industri vittnar om vår snabba tillväxt. Denna kunskap delar vi gärna med oss av till våra franchisetagare.

 

Vad krävs av dig för att starta egen franchise?

För att lyckas som franchisetagare inom Veterankraft tror vi att du:

  • Tycker om att jobba med människor
  • Är kunnig inom försäljning
  • Är serviceinriktad
  • Är noggrann och administrativ

Känner du dessutom till orten där du vill etablera ett franchisekontor väl och har ett utbrett nätverk, har du rätt förutsättningar för att lyckas som franchisetagare inom Veterankraft.

Just nu söker vi franchisetagare på följande orter

Främst söker vi nya franchisetagare i Linköping, Umeå, Gävle, Helsingborg, Borås, Växjö, Trollhättan, Kalmar, Skövde, Skara, Karlskrona, Uddevalla, Motala, Landskrona, men vi är även öppna för förslag på andra orter där vi inte finns etablerade idag.

 

Kontakta oss

Låter detta intressant?

Då ser vi fram emot att du kontaktar oss!

Skicka e-post till [email protected] och ange din bakgrund, vilket område som skulle vara intressant och varför du skulle vilja bli franchisetagare hos oss.

 

Har du några frågor, kontakta oss på 08-520 018 01 eller [email protected].