franchise-hero

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer i rekordfart och söker nya franchisetagare som kommer ingå i vårt nätverk av skickliga företagare. Vi söker nu i följande orter!

Startklar från dag 1

Vi har ett väl utvecklat och beprövat franchisekoncept med bl.a en grundläggande och gedigen utbildning för att snabbt komma igång. Tryck på länken nedan för mer information.

Vårt franchisekoncept

 

Delar du våra värdeord?

Det som genomsyrar vår verksamhet är
Professionalism, Engagemang, Glädje,
Gemenskap = PEGG

Lägre startkapital

Vårt franchisekoncept bygger på en beprövad affärsmodell med ett lågt startkapital för dig som blivande franchisetagare. Tryck på länken nedan för mer information.

Vårt franchisekoncept

 

Veterankraft växer så det knakar – nu söker vi fler franchisetagare som vill starta eget

Veterankraft är ett prisbelönt bemanningsföretag med sju DI Gaseller i rad, erhållit högsta kreditvärdigheten, AAA-rating för tredje året i rad och är en av Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har utvecklat ett attraktivt och tryggt franchisekoncept med låga investeringskostnader. 

Kontaktperson
Stephan-Sahl-400×430-1

Stephan Sahl

Kontakta mig om du har frågor kring vårt franchisekoncept!

Har du också drömt om att få starta eget?

Som franchisetagare hos oss handlar det om att driva Veterankraft lokalt på din ort. Kort och gott att samordna och bemanna uppdrag från våra kunder, utveckla och underhålla relationer samt att driva försäljning och identifiera nya affärsmöjligheter. Ett inspirerande arbete med många fördelar såsom:

  • Du kommer ingå i vårt fantastiska entreprenörsteam
  • Vi sköter det administrativa med löner och fakturering
  • Du genomgår en grundläggande utbildning när du börjar och blir startklar dag 1
  • Ett välbeprövat franchisekoncept

Läs mer här om vårt beprövade franchisekoncept

Vad är fördelarna med att bli franchisetagare hos Veterankraft? Stephan Sahl berättar!

"Jag är stolt över att vara en del av Veterankraft och den fantastiska tillväxtresa vi är på. Ända sedan starten 2009 har vi utvecklat och förfinat vårt franchisekoncept med målsättningen att du, som funderar över att bli franchisetagare, ska känna trygghet och ge dig en bra plattform för att nå framgång. Vi söker fler affärsmässiga franchisetagare som vill vara med på denna fortsatta resa", säger Stephan Sahl, Rekrytering- och etableringsansvarig. Lyssna på Stephan, tryck på play-knappen. 

Visste du att?

Var tredje 68-åring arbetar

Var tredje 68-åring, var femte 73-åring samt var tionde 79-åring har fortfarande inkomst av arbete. Ökad livslängd och lusten att arbeta är deras förklaring till siffrorna.
Källa: Alecta & Pensionsmyndigheten

Sverige, ett skatteparadis för 65-plussare

Skattemässigt har det skett en stor förändring vid årsskiftet 2020/2021. Från det år du fyller 66 år och upp till en inkomst av 437 000 så betalar du mindre i skatt på lönen.

Jobbonär, det nya uttrycket

Jobbonär = pensionär som väljer att både ta ut pension och att fortsätta jobba. Kanske inte på heltid utan på deltid efter vad som passar. Argument såsom socialt utbyte, gemenskap är viktiga och att det ger en hel del extra i plånboken, framför allt när man sedan blir heltidspensionär.

Möt en av våra nya franchisetagare

 "Jag har länge velat driva ett företag och göra något eget. Franchise är en bra form, dels för att varumärket är etablerat och välkänt i en upparbetad marknad men också får att du har mycket support, både från kollegor och från huvudkontoret. Det blir enklare att komma igång jämfört med många andra som får göra allt ifrån grunden själva", säger Susanne Erander, Franchisetagare Kungsbacka

Är du nyfiken att veta var vi vill etablera oss, tryck på länken nedan.

 

Vi söker i följande orter!

Susanne Mayer-Erander 500×500

Veterankrafts franchisekoncept är välbeprövat

Bolaget har funnits sedan år 2009 och är en av de ledande inom bemanningsbranschen för pensionärer. Det skapar trygghet för dig som går i tankarna på att bli franchisetagare hos oss och för våra veteraner som utför jobben. Vi har både ett bevisat och väl beprövat franchisekoncept med en stark affärsidé och ett väletablerat varumärke inom branschen. Detta borgar för att det finns en mycket bra finansiell utveckling och lönsamhet om man driver verksamheten rätt.

  • Det är lätt att komma igång redan efter första dagen, efter att du genomgått vår diplomerade utbildning eftersom du varken behöver egen personal eller stora lokaler i början.
  • Vi vill att det ska gå bra för dig och hjälper dig med det som brukar vara tråkigt, såsom löner, fakturering och skattereduktioner (Rot och Rut) så att du kan göra det du är bäst på - att ta hand om kunder och veteraner. 
  • Vi tillhandahåller en personlig coach som själv drivit framgångsrikt franchisekontor. Coachen kan du ringa för att få rådgivning eller få personligt stöd.

Läs mer om vårt beprövade franchisekoncept  

Vill du också jobba som franchise? Gör en intresseanmälan

Vill du ansöka om att bli franchise eller nyfiken att veta mer? Fyll i vår intresseanmälan till höger så tar vi kontakt med dig.

  • Fyll i dina kontaktuppgifter
  • Berätta lite om dig själv
  • Klart! - Vi kontaktar dig inom 24h
Månadens veteran

November 2023: Maria Hagström

Veterankraft Stenungsund
”Att få träffa människor och höra deras olika livshistorier är fantastiskt och som berör”

Här hittar du de vanligaste frågorna

Går du i tankarna om att skicka in en intresseanmälan för att vår nästa franchisetagare men kanske har några frågor som du vill ha svar på?

På höger sida har vi samlat de mest frekventa frågorna och svaren.

Hjälper ni till med lokal marknadsföring vid uppstarten?
Ja, det gör vi. Vi tror så mycket på vår affärsidé och franchisekoncept så vi återinvesterar större delen av franchiseinsatsen i din lokala marknadsföring under första året. Allt för att du ska komma i gång ordentligt!
Vilka centrala aktiviteter har ni för era franchisetagare?
Under året har vi löpande utbildningar, regionsmöten och konferenser tillsammans med alla medarbetare på Veterankraft. Syftet är att hålla alla er ajour med vad som händer på marknaden såsom trender, förändrade marknadsförutsättningar, kommande nya tjänster och erbjudanden men också för att lära känna varandra och bibehålla den fina gemenskap vi har.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss, fyll gärna i vår intresseanmälan eller ring direkt till Stephan Sahl, Rekrytering- & Etableringsansvarig på telefon: 08-520 018 06

 
Kommer jag konkurrera med med flera franchisetagare inom samma ort?
I de allra flesta orter finns det bara en franchisetagare. På större orter kan det finnas flera franchisetagare men då arbetar de i olika delar av staden. Viktigt att veta är att det är naturligt att kunder ringer sitt närmaste kontor för att få hjälp just i den stadsdelen där man bor eller vill ha sin tjänst utförd. Och, veteraner vill helst tillhöra det lokalkontor som finns närmast dem, så att de kan få jobb i närheten av deras hem.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss, fyll i en intresseanmälan eller ring direkt till Stephan Sahl, Rekrytering- & Etableringsansvarig på telefon: 08-520 018 06

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*
cropped-favicon-1.png

Har du frågor? Besök gärna vår Frågor & Svar

Här hittar du de mest frekventa frågorna som vi har besvarat. De är uppdelade i olika kategorier för att göra det enklare för dig.