Bemanning pensionärer seniorer 55plus - Veterankraft

Flexibel, erfaren seniorbemanning

Veterankraft är bemanningsföretaget med erfarna och motiverade veteraner. Här hittar du såväl pensionärer som 55-plussare som har lång erfarenhet från både privata företag och offentlig verksamhet.

Är du ute efter att hyra en senior konsult, så har vi en stor kandidatbas att utgå ifrån med motiverade och kompetenta medarbetare. De har möjlighet att med kort varsel ta sig an ett uppdrag som en extra resurs hos er. Kanske för att täcka upp en vakans, en långtidssjukskrivning eller kanske för att ni har en arbetstopp just nu?

Veterankraft är bemanningsföretaget som fem år i rad fått utmärkelsen DI Gasell som ett av Sveriges snabbast växande företag. Den största anledning till vår tillväxt beror på det stora antalet företag och kommuner som har fått upp ögonen på fördelarna av marknadens mest flexibla bemanningslösning genom erfaren personal med kort startsträcka och stor motivation. Vi vågar påstå att vi är mycket kompetenta när det gäller bemanning med senior arbetskraft.

Vi är inte begränsade till vissa tjänster, utan brukar kunna lösa de flesta vakanta tjänster som våra företag efterfrågar. Dessutom brukar vi få beröm över hur snabbt vi presenterar en bra kandidat.

Vi hyr ut personal till både heltids- och deltidstjänster samt enstaka timmar. Till sommaren kanske du behöver en semestervikarie?

Dina behov styr helt enkelt.

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en fråga är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi kontaktar dig inom kort.

Gör en intresseanmälan

Våra tjänster

Veterankraft har troligtvis marknadens mest flexibla bemanningslösning. Har du ett tomrum som behöver fyllas så kan vi hjälpa dig. Vi har tillgång till personal som både kan ställa upp med kort varsel för enstaka uppgifter eller för fasta tjänster under längre perioder. Här är bara ett axplock av våra tjänster till företag och bostadsrättsföreningar. Dina behov styr vår bemanning!

ByggLärareChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Ekonomi & Redovisning

Läs mer här
VaktmästareVärd/Värdinna

Bygg & Fastighet

Läs mer här
VaktmästareVärd/Värdinna

Installation & Underhåll

Läs mer här
ChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Utbildning & Pedagogik

Läs mer här
Myndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Socialt arbete & omsorg

Läs mer här
LärareChaufförMyndighet/KommunTeknik/ITVaktmästareVärd/Värdinna

Transport & Åkeri

Läs mer här

Kontor & administration

Läs mer här

Övrigt

Läs mer här

Gör en intresseanmälan!

Vi kontaktar dig inom kort.

Varför veterankraft

  • Erfarenhet betyder kompetens och kort introduktion
  • Vi har marknadens mest flexibla bemanningslösning
  • Du betalar bara för genomförda timmar
  • Våra veteraner jobbar för att de vill, inte för att de måste
  • Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag genom Almega

Läs mer om

Nyheter