Bemanningsföretaget Veterankraft växer och söker 1 000 nya veteraner runt om i Sverige som vill bidra med sin tid och kunskap i olika jobbuppdrag efter pensioneringen. Ett axplock av de tjänster som Veterankraft erbjuder är trädgårdshjälp, hantverk, städ, äldreomsorg, läxhjälp och administration, både till privatpersoner och företag.

veterankraft_mediaarkiv_1080x720_tradgard2

Veterankraft har jämfört med motsvarande period förra året växt med 40 procent. Inte minst ökar företagsbemanningen. Pandemin har medfört att allt fler företag vill hitta mer flexibla anställningsalternativ.

- "Vissa branscher har länge varit vana vid att köpa in konsulttjänster. Vi ser en tydlig trend att även nya branscher och företag upptäcker fördelar med att tillfälligt ta in erfaren kompetens för ett specifikt behov. Det ökade behovet innebär att vi söker än fler veteraner som vill arbeta med oss, från Luleå i norr till Malmö i söder", säger Stefan Melin, Veteranchef på Veterankraft

Veteraner tillbaka i arbete vaccinerade
De flesta veteraner som på grund av Covid-19 tagit en paus i arbetet är nu tillbaka vaccinerade. 

- "Många av våra veteraner som har kommit tillbaka i arbete beskriver att de har fått livet tillbaka. De mår bra när de får bidra och känna sig behövda", säger Stefan Melin, Veteranchef på Veterankraft.

De flesta av våra veteraner söker ett socialt sammanhang med den glädje och gemenskap som ett arbete kan erbjuda, snarare än att det är pengar som är drivkraften.

För mer information, var god kontakta:
Stefan Melin, Veteranchef, Veterankraft
Tel: 070-738 11 22 eller e-post: stefan.melin@veterankraft.se  
Presskontakt Magdalena Höglund, Highland PR
tel: 0733-338840 eller e-post: magdalena@highlandpr.se

linje

Om Veterankraft
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag över hela landet. Privatkunder kan anlita erfarna veteraner som vill fortsätta att arbeta efter pensionen med allt från trädgårdsarbete, hantverksjobb, städning, barnpassning och komplement till hemtjänst. Företag kan välja en av marknadens mest effektiva bemanningslösningar i form av pensionärer och 55-plussare med lång arbetserfarenhet. Veterankraft är ett auktoriserat bemanningsbolag med ett 40-tal kontor, 40 anställda och 14 000 veteraner. Mellan år 2014 och 2020 har Veterankraft utnämnts till Gasell och MästarGasell av Dagens Industri sju år i rad.

Mer information finns på www.veterankraft.se. Följ Veterankraft på det digitala nyhetsrummet Cision, på Instagram @veterankraft eller Facebook.

Bli veteran
universal-kampanjmodul-4

Vill du också bli en del av veterankraft?

Att vara pensionär idag är inte detsamma som det var förr. Dagens seniorer är piggare, friskare, mer välutbildade och mer aktiva jämfört med tidigare generationer. Studier visar att en stor del av dagens seniorer fortsätter att arbeta samtidigt som de tar ut pension. Förutom att det blir mer pengar i plånboken kommer man in i ett socialt sammanhang, träffar nya trevliga kollegor och mår bättre.

Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. För att bli veteran och söka ditt första jobb behöver du göra en inresseanmälan. Denna går direkt till ditt närmsta lokalkontor.

Bli veteran

linje

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer så det knakar och just nu söker vi nya franchisetagare i följande orter.

Fler nyheter

9 mars, 2022

Veterankraft inleder samarbete med Skandia

Veterankraft och Skandia inleder idag ett nytt samarbete i samband med lanseringen av konceptet Skandia Omtanke. Veterankraft är en a...
5 november, 2021

Margareta Geremanusson är utsedd till Månadens veteran

”Arbetet betyder allt för mig. Det gör att jag känner mig värdefull och det sysselsätter mig på ett bra sätt. Jag mår helt enkelt bra...
27 september, 2021

Varje månad utser vi Månadens veteran

”Genom veterankraft har jag funnit en ny tråd i livet och upptäckt sidor hos mig själv som jag inte visste fanns och som utvecklar mi...