Den 1 mars startade Veterankraft upp ett nytt kontor i Kungsbacka. Nu söker företaget fler veteraner i området som vill bidra med sin tid och kunskap. Varje dag sedan 11 år tillbaka hjälper Veterankraft hundratals privatpersoner och företag med olika typer av tjänster över hela landet. Veteranerna som utför dessa är årsrika personer med lång erfarenhet, kort startsträcka och stor motivation. 

veterankraft_mediaarkiv_1080x720_gruppbild7

Veterankraft i Kungsbacka erbjuder tjänster för privat- och företagsmarknaden och söker dessutom veteraner i området som vill arbeta med allt från trädgårdsarbete, snickeri, målning, städ, fastighetsskötsel och administration.

- "Vi vet att många blir uttråkade när de har varit pensionärer ett tag. De vill fortsätta bidra med sin tid och kunskap, och väljer därför att arbeta, när de själva vill och har möjlighet. Inte minst vill många ha en social samvaro, och det kan de få av oss", säger Susanne Mayer Erander, platschef för Veterankrafts nyöppnade kontor i Kungsbacka.

Trädgårdsveteraner hjälper till i trädgården
Veterankraft har ett stort antal trädgårdsveteraner med en lång erfarenhet och ett genuint intresse för trädgårdsskötsel. De hjälper i regel till med de lite tyngre arbetsuppgifterna som ofta anses mindre roliga eller kräver extra kunskap. Som att beskära träd, buskar, klippa gräs och rensa ogräs.

- "Vi har duktiga trädbeskärare och trädgårdsveteraner i Kungsbacka, och vi har en fin utomhussäsong att se fram emot tillsammans med våra nya kunder och veteraner", säger Susanne Mayer Erander.

Satsar stort på företagsmarknaden
Eftersom Kungsbacka kommun har cirka 9 000 företag satsar det nya kontoret stort på företagssidan redan i höst.

- "Veterankraft är exempelvis stora på fastighetsskötsel, så de som vill ha hjälp med allt från vaktmästeri, gräsklippning, städ och snöskottning gör rätt i att kontakta oss", säger Susanne Mayer Erander

Fakta: Antalet sysselsatta seniorer har 2005–2020 ökat med 128 000, vilket motsvarar 18 procent av den totala ökningen av antalet sysselsatta i den svenska ekonomin. De sysselsatta seniorernas bidrag till BNP har ökat kraftigt från 53 miljarder kronor 2005 till 136 miljarder kronor 2020 och är betydligt större än bilindustrins bidrag till BNP. * källa SPF Seniorerna

Om Susanne Mayer Erander
Susanne har en 30 års lång erfarenhet inom servicebranschen från Göteborg, Landvetter flygplats och Scandinavian Partner Service där fokus låg på försäljning, marknadsföring, ledarskap samt som franchisetagare. 

Susanne Mayer-Erander 500×500

Om Veterankraft
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag över hela landet. Privatkunder kan anlita erfarna veteraner som vill fortsätta att arbeta efter pensionen med allt från trädgårdsarbete, hantverksjobb, städning, barnpassning och komplement till hemtjänst. Företag kan välja en av marknadens mest effektiva bemanningslösningar i form av pensionärer och 55-plussare med lång arbetserfarenhet. Veterankraft är ett auktoriserat bemanningsbolag med ett 40-tal kontor, 40 anställda och 14 000 veteraner. Mellan år 2014 och 2020 har Veterankraft utnämnts till Gasell och MästarGasell av Dagens Industri sju år i rad.

Mer information finns på www.veterankraft.se. Följ Veterankraft på det digitala nyhetsrummet Cision, på Instagram @veterankraft eller Facebook.

För mer information, var god kontakta:
Susanne Mayer Erander, platschef för Veterankraft i Kungsbacka
Tel: 031-767 51 70, eller e-post: kungsbacka@veterankraft.se
Presskontakt Magdalena Höglund, Highland PR tel: 0733-338840 eller e-post: magdalena@highlandpr.se

linje

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer så det knakar och just nu söker vi nya franchisetagare i följande orter.

Fler nyheter

9 mars, 2022

Veterankraft inleder samarbete med Skandia

Veterankraft och Skandia inleder idag ett nytt samarbete i samband med lanseringen av konceptet Skandia Omtanke. Veterankraft är en a...
5 november, 2021

Margareta Geremanusson är utsedd till Månadens veteran

”Arbetet betyder allt för mig. Det gör att jag känner mig värdefull och det sysselsätter mig på ett bra sätt. Jag mår helt enkelt bra...
27 september, 2021

Varje månad utser vi Månadens veteran

”Genom veterankraft har jag funnit en ny tråd i livet och upptäckt sidor hos mig själv som jag inte visste fanns och som utvecklar mi...