Stort antal veteraner sökes i Göteborg 
Bemanningsföretaget Veterankraft växer och expanderar med ett nytt kontor i Frölunda. Veterankraft söker ett stort antal veteraner i Göteborg med omnejd, främst inom trädgård, hantverk och städ, men även fastighetsskötsel, seniorservice och administration.

veterankraft_mediaarkiv_1080x720_gruppbild5

Veterankrafts nya kontor i Frölunda slår upp portarna i mitten av september på Mandolingatan 118 i anslutning till Frölunda torg. Veterankraft har funnits i Göteborg sedan år 2014 och är väletablerade i regionen.

- "Syftet med det nya kontoret är att komma närmare både kunder och veteraner, nya som gamla. Just nu är trycket hårt och våra kunduppdrag bara väller in, och för dessa söker vi fler veteraner. Vi erbjuder RUT- och ROT-tjänster och arbetar mot både privatpersoner, företag och föreningar", säger Anders Persson, platschef på Veterankraft i Göteborg.

Veterankraft erbjuder glädje och gemenskap till veteraner som vill arbeta och bidra med sin tid och kunskap. Många veteraner uttrycker att de har fått livet tillbaka i och med att de kan börja arbeta igen efter pandemin. De är vaccinerade och har längtat efter ett socialt sammanhang.

- "Veterankraft ökar även på företagssidan. Under pandemin har många företag känt på hur dyrt det kan vara att ha all arbetskraft anställd. Vi ser en trend att företag i allt större utsträckning försöker hitta flexibla lösningar där de endast betalar för den tid som de har behov av", säger Anders Persson.

För mer information, var god kontakta:
Anders Persson, Platschef, Veterankraft Göteborg
tel: 031 – 310 76 65 eller e-post: anders.persson@veterankraft.se 
Magdalena Höglund, Presskontakt
tel: 0733-338840 eller e-post: magdalena@highlandpr.se

Om Veterankraft
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag över hela landet. Privatkunder kan anlita erfarna veteraner som vill fortsätta att arbeta efter pensionen med allt från trädgårdsarbete, hantverksjobb, städning, barnpassning och komplement till hemtjänst. Företag kan välja en av marknadens mest effektiva bemanningslösningar i form av pensionärer och 55-plussare med lång arbetserfarenhet. Veterankraft är ett auktoriserat bemanningsbolag med ett 40-tal kontor, 40 anställda och 14 000 veteraner. Mellan år 2014 och 2020 har Veterankraft utnämnts till
Gasell och MästarGasell av Dagens Industri sju år i rad.

Mer information finns på www.veterankraft.se. Följ Veterankraft på det digitala nyhetsrummet Cision, på Instagram @veterankraft eller Facebook.

linje

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ta del av säsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner.

Samtycke*

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer så det knakar och just nu söker vi nya franchisetagare i följande orter.

Fler nyheter

9 mars, 2022

Veterankraft inleder samarbete med Skandia

Veterankraft och Skandia inleder idag ett nytt samarbete i samband med lanseringen av konceptet Skandia Omtanke. Veterankraft är en a...
5 november, 2021

Margareta Geremanusson är utsedd till Månadens veteran

”Arbetet betyder allt för mig. Det gör att jag känner mig värdefull och det sysselsätter mig på ett bra sätt. Jag mår helt enkelt bra...
27 september, 2021

Varje månad utser vi Månadens veteran

”Genom veterankraft har jag funnit en ny tråd i livet och upptäckt sidor hos mig själv som jag inte visste fanns och som utvecklar mi...