Månadens veteran

”Man gör fint och alla blir glada och sedan blir man ju bekant med de man hjälper. Jag har till och med blivit bjuden på middag!”

Wilma Thuresson, Veterankraft Söderort Farsta

Oktober 2022

veterankraft_mediaarkiv_1080x720_man_veteran_november_2022
monstera-start
Motivering

"Wilma har under alla dessa år ställt upp på, i stort sett, alla städuppdrag vi erbjudit. Med ett förbehåll – att hon garanteras få jobba den tid det tar för henne att göra ett bra jobb! Annars får det vara. Wilma har verkligen en professionell inställning och engagemanget till att leverera kvalité är högsta möjligt – hon har t.o.m. med sig egna städtrasor!"

Att Wilma också är glad och att hon trivs i vårt gäng på Veterankraft gör henne till en fullfjädrad P.E.G.G. – Professionell, Engagerad, Glad och en vi vill ha i Gemenskapen så länge det bara går!

Leif Larsson
Platschef Veterankraft Söderort Farsta

Här följer några frågor till Wilma

Hur länge har du arbetat på Veterankraft?

Jag har jobbat sedan början av år 2015, så det blir drygt sju och ett halvt år, något jag aldrig har ångrat.

Vad har du arbetat med tidigare i livet?

I mitt tidigare yrkesliv var jag undersköterska. Och det är därför jag alltid har med mig förband, vart jag än går, i händelse av att någon behöver lite extra omvårdnad. 

Hur kom det sig att du började arbeta på Veterankraft?

Jag jobbade först på en konkurrent till er men det blev inget bra. För mycket krånglande. Så jag kom i kontakt med Veterankraft. Och nu har jag världens bästa chef – Leif Larsson! Jag vill ju inte sitta hemma och få krämpor.

”Det handlar ju så mycket mer än bara städ. Det är lite sjukvård, lite kostvård och kollar status i kylen. Jag ger även tips om hur de kan hålla efter själv mellan mina städningar”

- Wilma Thuresson, veteran & jobbonär sedan 2015

monstera-start
Vad är det bästa med jobbet?

Man gör fint och alla blir glada! Det är verkligen inte bara för pengarna! Och sedan blir man ju bekant med de man jobbar hos. Jag har till och med blivit bjuden på middag. Även varit med på några av mina kunders begravningar… Jag vill aldrig sluta jobba för då skulle jag inte må bra. Det här håller mig vid liv.

Hur kändes det att bli utsedd till månadens veteran?

Fattade det inte först. Sedan blev jag jätteglad!

Vad arbetar du mest med hos Veterankraft?

Jag har bara haft städuppdrag vilket jag älskar. Jag tycker mycket om att göra fint åt kunderna och det måste bli ordentligt rent innan jag lämnar kunden. Är de nöjda är jag nöjd!

”Jag gör faktiskt lite hälsovård om kunden önskar, jag har också alltid tyckt om att ta hand om andra. Även när jag jobbade på långvården”

- Wilma Thuresson, veteran & jobbonär sedan 2015

veterankraft_mediaarkiv_1080x720_man_veteran_november_2022

Det bästa med att bli en veteran enligt Wilma

Att fortsätta jobba är något som jag starkt kan rekommendera alla som har blivit ålders- eller avtalspensionär, dvs att bli en jobbonär. Att få möjligheten att jobba på egna villkor och dessutom:

  1. Att man rör på sig. Håller sig frisk!
  2. Att man gör folk glada!
  3. Att man slipper gå hemma. Man har något meningsfullt att gå till

”Man gör fint och alla blir glada och sedan blir man ju bekant med de man hjälper. Jag har till och med blivit bjuden på middag!”

- Wilma Thuresson, veteran & jobbonär sedan 2015

Bli veteran
universal-kampanjmodul-4

Vill du också bli en del av veterankraft?

Att vara pensionär idag är inte detsamma som det var förr. Dagens seniorer är piggare, friskare, mer välutbildade och mer aktiva jämfört med tidigare generationer. Studier visar att en stor del av dagens seniorer fortsätter att arbeta samtidigt som de tar ut pension. Förutom att det blir mer pengar i plånboken kommer man in i ett socialt sammanhang, träffar nya trevliga kollegor och mår bättre.

Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. För att bli veteran och söka ditt första jobb behöver du göra en inresseanmälan. Denna går direkt till ditt närmsta lokalkontor.

Bli veteran

Träffa fler veteraner

Vi är väldigt stolta över våra veteraner som gör skillnad hos tusentals kunder varje dag. De jobbar inte för att de måste utan för att de älskar det. Känslan av att få bidra med sin kompetens och yrkeserfarenhet och därutöver vara del i ett sammanhang och tillhöra Veterankraftsfamiljen, det betyder väldigt mycket för dem. Här nedan kan du ta del av fler berättelser om hur våra veteraner beskriver sin vardag hos oss på Veterankraft.

Oktober 2023: Bosse Wentrup

Veterankraft Helsingborg
”Det bästa med att bli veteran är att få uppskattning, gemenskapen och att få välja olika slags u...

Maj 2023: Peter Källman

Veterankraft Nacka-Värmdö
”Att få något att göra, få träffa nya människor och få den sociala biten betyder väldigt mycket”

April 2023: Claes Malmberg

Veterankraft Stockholm Norrort
”Jag känner att jag är en i gruppen, att jag får vara med och påverka”

Mars 2023: Hans Arnelid

Veterankraft Eskilstuna
”Att man får lära sig nya saker och utvecklas. Och att det inte är fel att kunna tjäna en extra s...

Februari 2023: Rosie Peres

Veterankraft Dalarna
”Att få komma ut till ensamma äldre och hjälpa till. De har ju bara mig. Jag gör skillnad!”
”Det absolut bästa med att jobba på Veterankraft är att vi bestämmer själva när vi vill jobba. Vi...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av sägsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner

Samtycke*

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer så det knakar och just nu söker vi nya franchisetagare i följande orter