Månadens veteran

”Arbetet betyder allt för mig. Det gör att jag känner mig värdefull och det sysselsätter mig på ett bra sätt. Jag mår helt enkelt bra av att arbeta hos Veterankraft”

Margareta Geremanusson, Veterankraft Östersund

Oktober 2021

Margareta Geremanusson Månadens veteran oktober 2021

Motivering

Margareta Geremanusson från Veterankraft i Östersund är utsedd till Månadens Veteran. Med sin varma personlighet bjuder hon generöst på sin tid och kunskap till kundernas och kollegornas stora glädje. Fantastisk ambassadör för Veterankraft när hon är ute på jobb. Margareta är en 100% PEGG (Professionalism, Engagemang, Glädje, Gemenskap)

Göran Lind
Platschef Veterankraft Östersund

HÄR FÖLJER NÅGRA FRÅGOR TILL MARGARETA

Hur länge har du arbetat på Veterankraft?

Jag började på Veterankraft år 2017, så det har hunnit bli ett par år.

Hur kom det sig att du sökte till Veterankraft?

Jag blev tillfrågad helt enkelt och tackade ja, vilket jag är väldigt glad för idag. Jobbet betyder allt för mig och ger mig även mycket glädje.

”Jag älskar flexibiliteten - att själv kunna välja hur mycket jag vill arbeta och när”

- Margareta Geremanusson, veteran sedan 2017

Vad är det bästa med jobbet?

Jag tycker om att jag kan välja själv hur jag vill ha det. Hur mycket jag vill jobba och när. Det är också väldigt tillfredställande att känna sig behövd. Jag kan inte sitta still och göra ingenting, för då blir jag tokig, så det här passar mig.

Hur kändes det att bli utsedd till månadens veteran?

Jag blev väldigt glad och rörd. Platschefen Göran kom och uppvaktade mig med godsaker och blommor, så det kändes oerhört högtidligt. Det är alltid kul att få uppskattning.

Vad arbetar du mest med hos Veterankraft?

Jag arbetar med att städa en dag per vecka på företaget Komatsu Forest. Där har jag underbara kollegor. Innan jag blev pensionär arbetade jag inom Försvarsmakten, endast med män. Så på Komatsu Forest där det i princip bara är killar känner jag mig hemma. På vintersäsongen åker jag dessutom till Åre på helgerna och städar för Skistar. Jag älskar att städa och framför allt att se resultatet när det blir fint.

Margareta Geremanusson Månadens veteran oktober 2021

Det bästa med att arbeta som veteran enligt Margareta

Det här är något som jag starkt kan rekommendera alla som har blivit ålders- eller avtalspensionär. Att fortsätta jobba på egna villkor och dessutom:

  1. Att du får känna dig uppskattad och behövd
  2. Att du får trevliga kollegor
  3. Att du kan bestämma själv vad du vill göra och när du vill jobba
Bli veteran
universal-kampanjmodul-4

Vill du också bli en del av veterankraft?

Att vara pensionär idag är inte detsamma som det var förr. Dagens seniorer är piggare, friskare, mer välutbildade och mer aktiva jämfört med tidigare generationer. Studier visar att en stor del av dagens seniorer fortsätter att arbeta samtidigt som de tar ut pension. Förutom att det blir mer pengar i plånboken kommer man in i ett socialt sammanhang, träffar nya trevliga kollegor och mår bättre.

Att bli veteran hos oss är flexibelt, enkelt och du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. För att bli veteran och söka ditt första jobb behöver du göra en inresseanmälan. Denna går direkt till ditt närmsta lokalkontor.

Bli veteran

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av sägsongserbjudanden, tips & råd samt andra nyheter från våra lokalkontor och veteraner

Samtycke*

Är du vår nästa franchisetagare?

Veterankraft växer så det knakar och just nu söker vi nya franchisetagare i följande orter